![]() |
urla balık avı
herkeze merhaba
nacizane bir balık avı sizlerle paylaşmak istedim :D :D :D |
kıymetli arkadaşım imza ayarlarınız yapılırsa hitapta kusur etmeyiz güzel gecen bir av dönüşü tahmin ediyorum av hakkındada acıklayıcı anlatımlarınızı bekliyoruz selamlar rastgelsin.
|
herkeze merhaba herhakde olmuştur imza ayarlarım.
kusura bakmayın ayarlamadan forma katıldım herkeze iyi bayramlar |
tebrik
Nihat kardeşim. tebrik ederim sizi. güzel bir av olmuş.:helal: :helal:
Bizde hekim adasının yakınlarına dün gittik ama ısparozdan başka birşey yakalayamadık. Acaba siz nerden yakaladınız bunları..:soru: :soru: |
Nihat abi tebrikler güzel av olmuş.
Halim abi siz herhalde pita fenerinin oraya gittiniz oralarda bol olur ısparoz :) Aslında iyi balıkta vardır ama yem bırakmıyorlar oltada :) kalamar veya sübye bacağı kullanın derim |
Nihat süper bir av yapmışsınız,tabiri caiz ise denizi kurutmuşsunuz be kardeş.Güzel paylaşım için teşekkürler.
|
sağolasın nevzat inşallah bir organizasyon yaparız da izmirli arkadaşlarla hep beraber kuruturuz denizi :deli: :deli:
|
Alıntı:
avın içinde tebrik ederim.çok güzel balık yakalamışsınız. afiyet olsun. bir sorum olacak müsaden varsa. denizi hepberaber kuruttuktan sonra hepberaber dağ'a keklik avlamayamı gideceğiz ? Dağ da keklikte kalmadı bilgin olsun. Biz en iyisi denizimizi koruyalım ki uzun yıllar hep beraber organizasyonlarımız devam etsin.:) bol balıklı avlar dilerim. |
valla aşkın abicim ben napayım oltayı atıyoruz onlar geliyor istemeyerekte olsa bir katliyam yaptık affınıza sığınıyorum :D:D bir daha hep beraber gideriz en azından suç ortaklarım çoğalır :D:D:D:D:D:D:D
saygılarımla |
Saat 00:52. |