![]() |
Dönüp arkaya baktınızmı?
Merhaba dostlar ben uzun zamandır rahatsız olduğum ancak elimden fazlabirşey gelmeyen bir konudan bahsetmek istiyorum;Çevre temizliği.Bildiğimiz şeyler diyerek lütfen okumaktan vazgeçmeyin.En azından şuna inanıyorumki av bitince birşey unuttummu diye arkamıza dönüp baktıgımızda lütfen çöplerimizide alalım,geride sadece anılarımız kalmalı.Alanya kalesinde bir yazı vardır çok hoşuma gitmişti ilk okuduğumda.LÜTFEN ÇÖPLERİNİZİDE ANILARINIZLA BİRLİKTE GÖTÜRÜN.
|
DENİZLERİMİZİN EN BÜYÜK DÜŞMANI
PLASTİK (400 yıl)- CAM(1200 yıl) bol miktarda atalım arkadaşlar ? |
Evet bu cok önemli uyarın icin cok teşekkürler.
|
Sonuna kadar hak veriyorum, ama elimizden birşey gelmiyor. Sadece gittiğimiz avlak bölgeleri biz temizliyoruz, bir hafta sonra aynı bölgeye gittiğimizde görüntü aynı, hatta kütahya da bir kaç yere kendimiz tabela bile diktik, Lütfen kendi çöplerinizi kendiniz götürünüz, diye. İnsanlar okadar saygısız ve cahilki, adam bizim tabelanın altına keçeli kalemle yazmış, Sizin işiniz ne siz toplayın diye. Toplum olarak bilgilendirilmemiz gerek, yani çok çalışmamız gerek çok. Toplum olarak herkes götürse çöpünü, İnsanlara ve topluma saygısı olsa, avrupa ülkeleri gibi oluruz ama, malesef Türkiye bu konuda çok geri. İnanın bazen misafirimizi piknik maksadı ile hem balık hem piknik kısacası su kenarlarına götürürüm, çoğu zaman çevrenin pisliğinden utanarak ne söyliyeceğimi bilemem. Haydi herkes yanındaki önündeki çöpleri alsın, hangimiz istemez tertemiz bir ortamda avlanmak.
|
İnsanlarımıza anlam vermek mümkün değil. Gürkan abi yani söylediğin olay çok ilginç böyle insanlara ne desek az. Zihniyeti değiştirmek gerekli Asım Can abimin değimiyle software update edilmeli.
|
Saat 21:39. |