![]() |
Türkiye Denizleriende Yaşayan Karides / Teke Türleri..
Palaemon longirostris
Marmara Denizi / Saroz / Edremit / Çandarlı / Sıgacık / Fenike / Taşucu / Mersin/ İskenderun koyları [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Metapenaeus monoceros Finike körfezi / İskenderun körfezi [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Penaeus japonicus Antalya / Mesin / İskenderun Penaeus semisulcatus Mersin / İskenderun / Taşucu [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Penaeus kerathrurus Akdeniz / Ege / Marmara [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Çok Kalite Paylaşım Kanımca
:helal: Harika olmuş.Ellerine,emeğine Yüreğine sağlık Taygun Kardeş.Görüntü ve bölge yazman ayrıca güzel olmuş.Sahteci arkadaşların (ben de dahil) çok işlerine yarıyacağını düşünüyorum.Saygılar...:helal:
|
Muvaffak abi dün akşam tam bunları ekledikten sonra işim çıktı devam ediyorum şimdi.
Leander adspersus (teke) Tüm denizlerde [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Palaemon elegans (teke) Tüm denizlerde [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Palaemon serratus (Teke) Tüm denizlerde Palaemon serratus (Teke) Tüm denizlerde [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Çalışmalar Muvaffak İşmen 'e aittir ben sadece aracı olup buraya yerleştirdim. Teşekkürler Muvaffak abi |
Saat 14:59. |