![]() |
Rauf kaptan ile Güzel bir av günü...
Rauf kaptan saolsun bizi teknesi ile güzel bir yere dalışa götürdü, arkadaşım emre ile güzel avlar yaptık, yiyecek balığımız fazlası ile çıktı, fakat meranın derin oluşu ( 20 metre ve altı ) suyunda soğuk oluşu ve buna bağlı olarak üzerimizdeki malzemenin artması gibi faktörlerden dalış yaklaşık 1.5 saat kadar sürdü.
Çok keyifli bir gündü, benim mide bulansada :deli: , biraz üşüsemde :D herşeye ve Rauf abinin muhabbetine deydi... Bu arada herkezin yeni yılını kutluyor sağlıklı ve bol balıklı bir sene diliyorum... işte fotolar... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Allah muhabbetinizi arttırsın :) bende niye kulaklarım çınlıyor diyordum
Tebrikler Onur abi her zamanki gibi kalite olmuş av ama sanki bazı fotolar eksik gibi geldi o kadar balık kime yeter :D |
Alıntı:
Bak çekirge kulaklarını çekerim :deli: o kadar dedikse o kaddar :oha: hem kulak konusunda haklısın teknede senden çok bahsettik, bir dahaki sefere senide bekliyoruz... |
Tebrikler çok güzel bir av olmuş.Dalmak herhalde çok güzel bir duygudur.Afiyet olsun.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Onur ile gecirdiğim o gün onuda dediği gibi daldığı saatler haric güzel muhabbet icinde gecti tayguna niye cekirge dediğinden bahsettik:) sizbakmayın az balıktı diye sayısal olarak belki az denilebilir ama irilik bakımında ıı ıh;) bu arada emre arkadaşımızıda tanımış oldum iki dostumda mutavazi ve efendi cocuklar.videosu bu güne yetişmesse yarın sabah eklerim selamlar
|
Tebrik ederim Onur abi ve Rauf kaptan sizleri güzel iş başarmışsınız bundan sonra rastgelsin dalış ikilisi ilan ediyoruz sizi :P :) Böle güzel avların devamını dilerim ..
Saygılarımla.. |
Haarikasınız dostlarım,tebrikler Allah daha nice güzel ortamlar nasib etsin inşallah.Bu güzelliği gören hangi üye o ortamda olmak istemezki?
|
Alıntı:
|
Saat 23:35. |