![]() |
orhan küçükbiçmen adına..
Sinarit beni herzaman mutlu ediyor,
Sevgili kardesim selim ile sevincımı paylaşıyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Sevgili arkadaşım,şair Erdal Alova ile sinarit,güzel bir akrişam, [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 2.Sevgili kardeşim Serdar Altınbilek ile çıktığımız bir avdan sinaritler. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ızgara sinarit vardı [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 3,sırtıya Çıpra gelirmi sorusuna evet,alyanak rapalaya hayır demedi. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 4.gene güzel bir av, [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] barrakudalar ve sinarit, [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 5 sırtıda iş yapan bir yozuri 11 cm. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Sinaritleri yakaladığım 11 cm. yozuri [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Sivrice'den selamlar,sevgiler. Orhan Kucukbicmen. 1950 Istanbul-Karagumruk Sivrice,Assos,Canakkale 0 RH Negativ |
orhan bey, çok güzel balıklar..tebrikler..çıpranın sahte balık ile yakalanması çok ilginç..
çok daha iyi avların rastgelmesi dileklerimle... |
Orhan ustam harika balıklar tebrik ederim ama havalar düzelince tazelerini isteriz ona göre :)
|
orhan abi çok güzel resimler içimiz ısındı büyük balıklı avlar rastgele
|
Orhan bey ne balık be bunlar ben şahsen ancak rüyamda tutarım bunları,tabi böyle güzel rüya görebilirsem.
|
tebrikler
tebrikler abi güzel avlar yapmışsın.
|
Alıntı:
Çok teşekkür ederim,yanlız 5 tane daha var,onlarda yayınlarsan memnun olurum,birde bu yazılar diğer fotoğraflar için ,onuda ayarlarsan iyi olur, rastgele,hoşçakal. |
Alıntı:
Fotoğrafları yolladım,album için, Çok teşekkür ediyorum,havaların düzelmesini bekliyoruz, şimdilik eskilerle idare ediyoruz,hoşçakal. Tel 0532 273 51 68 beni arayabilirsin. |
Alıntı:
Çok teşekkür ederim,allah sizlerede nasip etsin, Bende havaları bekliyorum,takımlarımız hazır. hoşçakal. |
Alıntı:
orhan bey, diğer resimleri akşam farketmemişim. şimdi ekledim..çok güzel balıklar..tekrar tebriklerimi sunarım.. rastgelsin.... |
Saat 13:41. |