![]() |
Alanyada mırmır oparosyonu 4
Merhaba arkadaşlar sanırım bu son oparasyondu,nedeir,nasıldır bilmem ama bizim kuyu boşalmış aldığım duyumlara göre ağla cevirmişler bölgeyi.Ben kıyıdaki ölü balıkları görünce başka şeylerdende kuşkulandım ama böyle bir ihtimali düşünmek bile istemedim.Bizim açımızdan yinede güzel bir gündü eğlendik komşumun keyfindende anlaşılıyor herhalde,mangaldan artanların resimleri aşağıda mutlu günler.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
tebrikler tüm ekibi kutluyorum
|
Alanyada mırmır nüfusunda büyük düşüş oldu sayenizde :D
|
Harika bir gün olduğu rakının dibine vuran abinin yüzünden belli oluyor. Hasılatta sağlam, eh en kötü avınız böyle olsun inşallah. RASTGELSİN
|
abi herhalde havaların çok soğumasıyla ilgili diye düşünüyorum
bizim burdaki kuyuda boşaldı gittiler herhalde ellerinize ve emeklerinize sağlık |
Remzi abi yine yapmışsın şovunu ellerine sağlık.
|
tebrikler,belli ki keyifli bir av olmuş,
afiyet olsun |
Şu keyifin güzelliğine bak ,içimin yağları eridi desem yalan olmaz ,haarika günün verimi de çok güzel olmuş tebrikler Remzi bey.
|
:confused:Gecmi gördüm nedir yaa remzi aradan nerdeyse 20 gün gecmiş cok özür yeni gördüm mesajı kuyu boşalmamış yokk olmuş.Arabayı kim sürdü?:)selamlar.
|
Saat 23:49. |