![]() |
amasyalı amatör balıkçı arkadaşlara selam
ben ufuk amasyada bir kamu kurumunda görevliyim benim 2 yıldır tek hobim amatör balıkçılık bu sitedeki amasyadaki balıkçı arkadaşlarla tanışmak istiyorum.
|
Hoş geldiniz umarım buradaki amasyalı arkadaşlar ile irtibatınızını sağlar sitemize avlarınızı paylaşırsınız.selamlar NOT=lütfen imza ayarlarınızı yapınız
|
Ufuk aramıza hoş geldin.Katılımcı olman dileklerimle.
|
çok teşekkür ederim değerli abilerim ve arkadaşlarım bu balık işi benim için gerçekten çok önemli bir hobi bütün boş vakitlerimi ya balığa giderek ya malzeme hazırlayarak yada bu işle ilgili araştırma yaparak geçiriyorum onun için arkadaşlar katılımcılığımın devam edeceğinden hiç şüpheniz olmasın. not : rauf abi imza ayarlarında ne yapmam gerekiyor yardımcı olursan çok sevinirim.
|
Alıntı:
|
tamam rauf abi çok teşekkürler
|
Ufuk abi hoşgeldin amasyalılara selam var da izmirlilere yok mu ? bizim başımız kel mi :D
|
kardeş bütün amatör balıkçı arkadaşlara ve tüm " NE MUTLU TÜRKÜM " diyen herkese selamlar...
|
Aramıza Hoş geldiniz
Valla Kardeşim amatör sohbetlerde profesyonel üstadlar var.Ben de yeniyim buralarda.Umarım herşey gönlünce olur.:)Tüm iyi dileklerimle...
|
Nedim kardeşim bende yeniyim amatör balık işinde 1 senedir uğraşıyorum abilerimizden ve ustalarımızdan İnşallah bu işin inceliklerini daha iyi öğreneceğimizi tahmin ediyorum.
|
Saat 23:49. |