![]() |
Ahtapot Salatası(video)
Değerli arkadaşlarım pek coğumuz (ben dahil)ahtapot tumuş olabiliriz ama sağdan soldan verilen tariflerle pişirdiğimiz ahtapotu cok kere cöp tenekesine atmışızdır sorada üzülüp keşke vurmasaydım veya yakaladığım zaman salsaydım demişizdir bakın videodaki hanım nasıl pişirip salatasını yapıyor selamlar.
|
Abi Allah Razi Olsun Senden Bende Avladigim Ahtapotlari Ona Buna Veriyodum.eline Saglik Ilk Ahtapotta Deneyecegim
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ahtapot salatasına gelince muazzam bir lezzet ahtapotu tutup ziyan etmek iş değil açıkçası :) ben geçen yıl 2-3 kilo civarı bir tosuncuk kaçırmıştım teknede kepçe yok diye o geldi şimdi aklıma |
Alıntı:
diğeri ise ancak türkiyeye özgü bir kaza avrupada mümkünü yok böyle bişi düşünemessin ana yoldan 30 km surratle motorla giderken beni bekleyen bir otobüsün arkasından yola fırlayan bir morsiklete göbeğinden tosladım neyseki adamada banada bişi olmadı motorsikletede hasar yok Ancak!!o hızla popo üstüne düştüğüm icin az bucuk haticede ağrı vardı oda gecti.:) selamlar rastgelsin. |
Rauf abi geçmiş olsun...
Video için de teşekkürler... Ben salatanın içine közlenmiş biber ve domates de koyuyorum ortaya şahane birşey çıkıyor... deneyin derim... |
Alıntı:
|
Abi Geçmiş Olsun Diyorum Bende.kurban Bayraminin 3. Günü Foça Da çektim Ahtapot Ama çok Büyük Degildi.
|
Teşekkürler Rauf Abim
Geşmiş Olsun...Kazayı tasavvur edince gülmedim desem yalan olur(afedersin).Tabi Allah korumuş kırık çıkık olayı olmamamış.Ayrıca video güzel.Benim bi arkadaşım o eski merdaneli çamaşır makinesini atmamış sırf ahtapot temizlemeye ve yumuşatmaya tahsis etmişti.Sonra buzdolabına koyuyordu.Çok işe yarıyo gerçekten.Teşekkürler,Saygılar...
|
Alıntı:
|
Saat 19:09. |