![]() |
Zargana azmanı
Bu azmanı Foça da tutmuşlar:deli:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
of of of hakikaten azmanmış..
o kadar foça'da avlandık,şöyle bi azman yakından bile geçmedi... :helal::helal::helal: |
Yusuf abi bunu nasıl yakalamışlar bilgi var mı? birde türü nedir herhalde bildiğimiz yeşil kılçıklı çıta gibi incecik zarganalardan değil bu mahlukat :)
|
Yakalandığı yer ; Yeni Foça ymış...
Prof.Dr. Atilla Alpbaz' a göre ( Tetrapturus belone ) ....
Yakalayan resimdeki balıkçı arkadaşmış....:helal: |
Arkadaşlar herkeze merhaba!ben antalyaya yeni taşindim ve takimlara bizmillah bile diyemedim.istanbulda her taşin altini iyi bilirim ama burda bişey bilmiyorum ve ben zargana yakalamayi ve kalamar yakalamayi çok seviyorum bilen arkadaşlar bana mesaj yollarsa çok sevinirim. Hepinize rastgelsin!
|
bu zargana değil kılıç balığı olmuş resmen :P
|
Evet kılıçbalığı olmuş.
|
METO07-1 Merhaba.. Öncelikle Güzel şehrimize hoşgeldin :) buraları ne kadar biliyorsun bilmiyorum ama zargana avı için sana fener deki kayalıkları öneririm.. ayrıca karaoğlu parkının aşağı kısımları da gayet iyi zargana avı verir. konyaaltında boğaçayının suya karıştığı yerdede sabah gün doğumunda gidersen zargana sana gelecektir. Kalamar avı ile bilgi veremeyeceğim ilgilenmediğim için :( fakat duyumlarıma göre gün batımından 1 saat önce ve gün doğumundan 1 saat sonra boğaçayının denize karıştığı yerde iyi av veriyormuş.. Bilen arkadaşlar bu konuda umarı sana daha iyi bilgi verir.. Ayrıca Mırmır Avı yapmak istiyorsan Büyük çaltıcak sahili öneririm.. İnşallah bu pazar gideceğim.. Gitmek İstersen haberleşebiliriz... Rastgele... ;)
|
Saat 19:09. |
Powered by vBulletin Version 3.7.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
TR Çeviri : organik81