RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=7)
-   -   Youtube mahkeme kararıyla yeniden kapandı (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=4318)

levrek 18-01-2008 22:51

Youtube mahkeme kararıyla yeniden kapandı

ünlü video paylaşım sitesi youtube turko maymunu isimli videonun Atatürk’e hakaret içerdiği gerekçesiyle siteye girişler mahkeme kararıyla durdurulmuştur.

Rauf 19-01-2008 07:55

Alıntı:

levrek tafarından gönderildi (Mesaj 46772)
ünlü video paylaşım sitesi youtube turko maymunu isimli videonun Atatürk’e hakaret içerdiği gerekçesiyle siteye girişler mahkeme kararıyla durdurulmuştur.

Yaa bunun bir önüne gecmek lazım bu böyle gitmez altarnatif sitelerde problemli mesela (TR TUBE) gibi videoyu yüklüyosun bekle allah iki gün sonra gösterime giriyor.erol ustam varmı bilğin başka buna benzer problemsiz siteler.

Taygun KOCABIYIK 19-01-2008 09:20

Atatürk'e hakaret edilmesine asla göz yumamayız youtubeta Türkiye onlar için büyük bir pazar. Böyle yaparak göz dağı vermiş oluyoruz. Aslında sadece o videolara erişim yasaklanabilir. Ama böyle olması bizim canımızı sıksada etkili yöntem bence budur. Düşünün ki her gün dünyanın farklı yerlerinden milyonlarca kişinin ziyaret ettiği bir siteniz var. Sadece 15-20 milyon kayıtlı internet abonesinin olduğu bir ülke sizin sitenize erişimi engellerse kendinize çeki düzen vermezmisiniz? Ben en fazla 1 hafta içinde kararın bozulup tekrar siteye erişimin sağlanacağına eminim.

walras 19-01-2008 09:43

Atatürk'e hakaret videolarını oraya koyanların bilgisayarları hacklenemezmi acaba?yada başında oturdukları an suratlarına patlatılabilinirmi? ya da vücutlarının başka bölgelerine monte edilse mesela?

levrek 19-01-2008 12:15

Youtube.com’a Programsız girme.

Rauf abi,birde öyle bir yol var;
1.Başlat’a basın
2.Çalıştır’a basın
3. “cmd” yazın.

devamını resimli anlatmaya çalıştım...

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Bu arada fotoyu ekleyemedim direk özeline yolluyorum abi

Taygun KOCABIYIK 19-01-2008 12:25

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 'ten girebilirsiniz. site arkadaşımındır :)

Anıl ÜNALAN 19-01-2008 12:56

Gereken yapılmıştır.Bir ülkenin taptığı insana karşı bir video yapılırsa böle bişey değil daha beterleri yapılmalı o videoyu yapıp yayınlayan bulunup büyük cezalar verilmeli..Yakalamında pek zor olmadığını düşünüyorum..

Taygun KOCABIYIK 19-01-2008 13:08

Yapan kişi tahminimce yabancı okuduğum kadarıyla ingilizce küfürler yer alıyormuş.

cumhur 19-01-2008 20:01

erol usta bu yutube denilen yerden başka site yokmu acaba
oradan yüklesek videolarımızı, adamların kapatılması çok doğru ama arada bizim çalışmalarda güme gidiyor. bilgilerin için teşekkürler.

Taygun KOCABIYIK 19-01-2008 20:05

Çok alternatif var. Türk alternatiflere yönelmek daha mantıklı. izlesene.com öğneğin biraz yavaş olsada idare eder. Fakat tekrar söyleme gereği hissettim :) 1 haftaya kalmaz açılır ;)

Saat 16:12.