![]() |
Youtube mahkeme kararıyla yeniden kapandı
ünlü video paylaşım sitesi youtube turko maymunu isimli videonun Atatürk’e hakaret içerdiği gerekçesiyle siteye girişler mahkeme kararıyla durdurulmuştur.
|
Alıntı:
|
Atatürk'e hakaret edilmesine asla göz yumamayız youtubeta Türkiye onlar için büyük bir pazar. Böyle yaparak göz dağı vermiş oluyoruz. Aslında sadece o videolara erişim yasaklanabilir. Ama böyle olması bizim canımızı sıksada etkili yöntem bence budur. Düşünün ki her gün dünyanın farklı yerlerinden milyonlarca kişinin ziyaret ettiği bir siteniz var. Sadece 15-20 milyon kayıtlı internet abonesinin olduğu bir ülke sizin sitenize erişimi engellerse kendinize çeki düzen vermezmisiniz? Ben en fazla 1 hafta içinde kararın bozulup tekrar siteye erişimin sağlanacağına eminim.
|
Atatürk'e hakaret videolarını oraya koyanların bilgisayarları hacklenemezmi acaba?yada başında oturdukları an suratlarına patlatılabilinirmi? ya da vücutlarının başka bölgelerine monte edilse mesela?
|
Youtube.com’a Programsız girme.
Rauf abi,birde öyle bir yol var;
1.Başlat’a basın 2.Çalıştır’a basın 3. “cmd” yazın. devamını resimli anlatmaya çalıştım... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu arada fotoyu ekleyemedim direk özeline yolluyorum abi |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 'ten girebilirsiniz. site arkadaşımındır :)
|
Gereken yapılmıştır.Bir ülkenin taptığı insana karşı bir video yapılırsa böle bişey değil daha beterleri yapılmalı o videoyu yapıp yayınlayan bulunup büyük cezalar verilmeli..Yakalamında pek zor olmadığını düşünüyorum..
|
Yapan kişi tahminimce yabancı okuduğum kadarıyla ingilizce küfürler yer alıyormuş.
|
erol usta bu yutube denilen yerden başka site yokmu acaba
oradan yüklesek videolarımızı, adamların kapatılması çok doğru ama arada bizim çalışmalarda güme gidiyor. bilgilerin için teşekkürler. |
Çok alternatif var. Türk alternatiflere yönelmek daha mantıklı. izlesene.com öğneğin biraz yavaş olsada idare eder. Fakat tekrar söyleme gereği hissettim :) 1 haftaya kalmaz açılır ;)
|
Saat 16:12. |