![]() |
Işte Firsat !!!
27 OCAK 2008 Tarihinde büyük organızasyon yapmaya karar verdim, 15 kişi ye kadar katılım alabilirim yer :foça bende3 kişi var şuan, katılımcıların aşağıya ilgilerini bekliyorum 2-3 de sanırım fazla olabilirmış tekne gezi teknesi hadi bakalım kaynaşmaya... Tabi hava şartları uygun olursa, ilgi ve alakanızı bekliyorum;) ....
|
:helal::helal:adnan abim ellerine aklına sağlık.:helal::helal:
ben zaten 15 kişilik bir grup olarak gidiyorum. umarım orada görüşürüz. gurupları birleştirebiliriz. :cool:bu çağrına bu siteden herkesin katılımını canıgönülden diliyorum.:cool: :cool:haydin kendini genç hissedenler kıpırdanın biraz hava muhteşem bu fırsatı kaçırmayalım.:cool: |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Bu konuda bu hafta kazıklıya gitme niyeti vardı. Ama benim konuştuğum kişiler tekne olsa daha iyi olur dediler. Hatta kıyıdan hiç avlanmamış kişiler var :) Ordan buraya mı geçiş yapsak ne yapsak?? Benim için ikiside olur farketmez. Ama sanırım tekne olursa katılım artabilir. |
Ayrıyetten hav maç adocum? :)
Okan abide msnden bana karaburuna gidiyoruz geliyormusun dedi (deniz abi 2 gündür arıyormuş onu) :) böyle böyle anlattım bilgi istiyor oda. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Evet abi turgay abinin dediği soruyu yanıtlarsan beklesin Foça rastgelsin geliyo :D
|
Alıntı:
Uzun uğraşlar sonunda Turgay abinin savaş boyalarını sürmeye hazırlanırken çekilmiş bir fotoğrafını ele geçirdik :D Alıntı:
Yalnız meteorolojiye baktım yağışlı hava kütlesi geliyor umarım pazara kadar düzelir. |
Alıntı:
|
Saat 13:47. |