![]() |
27 ocak çatalkuyruk ve lüfer
Sabah hasılatı lüferler pelikan prizmayla
çatalkuyruk strike pro levrek sahtesiyle Çatalkuyruğu başka bir balığı kovalarken seyrediyor bir yandan denizdeki sahtemi çekiyordum.Sahteyi çektiğimde çatalkuyruk kaybolmuş kaçan balık korkudan karaya çıkmıştı herhalde diye düşündüm:D. Ben o taraflara doğru sahteyi attım ve çatalkuyruğun bölgesini terk etmediğini tecrübe ettim. Herkese rastgelsin. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] En belirgin özelliği yan taraftaki siyah lekeler [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] buda gelişimini tamamlamış senin tutuğun akya palazının babası. |
sevgili ali.. nereden tuttuğunu söylersen belki bizde bir-iki tane balık alabilirz.. avlak sıkıntısı çekiyoruzda:P
|
Tebrik ederim akya gerçekten çok güzel.Devamını dilerim böle güzel avların..
|
Tebrikler süper bir av olmuş maşallah.
|
Afiyet olsun balıklar çok güzel tebrikler
|
massallah massallah cok guzel av olmus daha ıyılerıde rastgelır ınsallah
|
çatalkuyruk ve lüfer
Ali kardeşim tebrik ederim çok güzel av olmuş..:helal:
Ben hiç sahte yemle balık yakalayamadım..:rolleyes: bu yüzden pek aklıma yatmıyor sahte yemle avlanma işi..:hıııı: bir iki denemeden sonra sıkılıp bırakıyorum....:confused: |
mehmet erhan kardeşim koyu galatasaraylısın galiba..
bizde fenerliyiz keşke galatasarayı biraz daha küçük puntolarla yazsaydın daha hoş görünürdü gibi geliyor.. siz ne dersiniz arkadaşlar.. |
çok güzel av olmuş,
paylaşım için tşk ler.afiyet olsun |
Saat 15:28. |