![]() |
Bunlarda Benden
Pazar günü çeşmealtından benim nasibim olan balıklarla sizleri tanıştırmak istedim.Çeşmealtı bu hafta hava ve deniz olarak çok mülayim, misafirperverdi bizlere karşı. Selamlar.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
HEEEEEEEEYT BEEE Turguy abime bak kapmış çupileri :D abicim biz sana mercanları ayıralım foçada kıyıda köşede bırakalım sen çeşmealtında çupraları götür :) Sen de bize ayırmışsındır umarım şöyle 1-2 tane :)
|
Turgay abi yoklugumuzu fırsat bilip cesmealtında balık bırakmamıssın yinede tebrik ederiz güzel av olmus nerden aldın bu balıkları pita danmı?
|
Ellerinize Saglik Süper Bir Avolmuş.
|
Tebrik ederim turgay abi gerçekten güzel balıklar almışsın meranın nere olduğunuda sölersen daha da güzel olucak çünki baskın yapmak istiyorum oraya :)
|
harika bir av olmuş.oltanıza sağlık.dediğiniz gibi çeşmealtı bu hafta havayıda balıklarıda esirgemedi bizlerden.darısı tutamayanlara.
|
Maaşallah Turgay abime,zevk-i sefayı sürmüşsün yine abi tebrikler.
|
tebrikler turgay abi,bu soğukta ve balık yokluğunda yinede kapmışsınız güzelleri:helal::helal:
|
Alıntı:
|
turgay abi tebrikler,
şahane görünüyor balıklar, afiyet olsun. |
Saat 15:04. |