![]() |
Kendi Yazdığım Şiir (uskumrular)
USKUMRULAR
Demir alsak güzelbahçe limanından Rotamızı çevirsek kanala Sıcak bir muhabbet başlasa uskumrudan Çabucak gelsek mavi sulara Zokaları yemleyip atsak denize Herkes başlasa sessizce beklemeye Sonra peş peşe çeksek uskumruları ağzına kadar doldursak livarı Uskumrular dolaştırsada oltaları kimse umursamaz karışanı dolaşanı Çünkü doldurmuşuz livarı yakalamışız tombul tombul uskumruları... Taygun Kocabıyık İş yerinde denize duyduğum hasret sıkıntı ile birleşince böyle bir şiir yazdım pek fena olmadı sanırım. |
Vaay Taygun ... Var sende bir şeyler abicim.Herkes hisseder ama yazamaz.Ben çok beğendim.Tebrik ederim...
|
Helal sana taygun çok güzel bir şiir
|
:dans: tago güzel olmuş güzell :dans:
|
Yeni bir, Orhan Veli geliyor gibi... Şiir çok güzel olmuş eline yüreğine sağlık. Devamını da bekliyoruz.
|
Tebrik
Kardeşim coşmuşsun enginlere sığmamış taşmışsın ağzına sağlık.Sen yakında La Fontene tadında masallar hikayelerde yazarsın tekrar ağzına sağlık kardeşim benim. :helal: :helal: :helal: :helal: :helal:
|
Helal sana Taygun kardeş
Uskumruları yedim mi yoksa ettin mi leş Döktürmüssün yine; uskumru dediğin çilekeş Doldurdun yine peş peşe livarı Can denen bu adam yine zavallı Taygun denen adam götürdü yine uskumru dolu livarı Şiirin güzel olmuş helal sana İzmir karşı yakalı dermişimmm...!!! |
Saat 21:56. |