![]() |
2007 li yıllardaki avlarımdan bazı fotolar.
arkadaşlar espri olsun diye 2007'li yıllar diyorum,ama bir gün inşallah
neydi o 2007'li yıllar demeyiz.ALLAH bu günlerimizi ileriki yıllarda aratmaz inşallah. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] malum havalardan dolayı balığa çıkamıyoruz bari önceki avlarımıza bakalım dedim bilmem iyi ettimmi. sevgiyle kalın. |
Aşkın abi göz banyosu oldu :) Antenliler beni benden aldı be abi :(
|
Sanırım bana bişeyler oluyor :( o sinarite biraz daha bakarsam aşık olucam :(
Gözlerimiz şenlendi ama sanırım biraz fazlaya kaçtı bu şenlik :) :) |
2007 'yi çok başarılı geçirmişsin. Tebrikler... Sinarit gerçekten süper..
Benim oltama daha önce hiç sinarit takılmadı. O yüzden hikayesini sabırsızlıkla bekliyorum. |
aşkın usta teşekkür ederim göz banyosu yaptık olsada yesek şu aralar istavrite bile hasret kaldık saygılar sevgiler....
|
:helal::helal::helal::helal::helal:bukadar yeter sanırım aşkın kardeşim :helal::helal:
saygılar sevgiler |
Bu resmen Aşkın şov olmuş.2008 reatinglerinde bol olur İnşallah.
|
şölen gibi. devamının gelmesi dileğiyle. afiyet olsun...
|
Tebrikler Aşkın
Zaten o sini içindekiler hafızamdan silinmemişti.Bir de mercanlar gerçekten harikaymış.Artık bu sene de böyle güzel görüntüler bekliyoruz senden.Sevgiler...Rastgelsin...
|
Saat 21:52. |