![]() |
Bende Balık Hastasıyım Herkeze Merhaba!
Merhaba. Ben Erdem Erdoğdu zeki de derler bana ben sadece terkos durusu gölünde avlanıyorum bazen boş zamanlarımda kuzenlerimin 2 adet teknesi var Turna balıgı tutmasını Çok seviyorum o kaşığa dolaşmayı hiç birşeye değişmem...Bazende kıyıdan çapak yakalamak hoşuma gidiyor Ben kaşık oltası ile Levrek yakalamış adamım be! :D Karagöz yakalaması da güzel oluyr çapari ile
Ben 17 yaşında bir gencim.İst. da lisede eğitim görüyorum . Balık tutmak En büyük hobilerim arasında iyide tekne kulanırım :D Teşşekür Ederim Erdem ERDOĞDU |
Erdem Kardeş Hoşgeldiniz
Bundan sonraki avlarınızı fotolarla süsleyip yöntemlerinizle anlatınca hepimiz zevk duyarız.Sevgiler...
|
Hoşgeldin Erdem kardeş.Güzel av görüntülerini izlemek dileğiyle.rastgele
|
hoş geldin erdem paylaşımcı, katılımcı olman dileğiyle
|
s.a
erdem kardeş durus nun neresinden turna avlayabilirim arnavutköy üzerinden yolu tarif edebilirmisin |
durusu yolu
arnavutköyden sonra tayakadın ve terkos a ulaşabilirsiniz,arnavutköyden 500 evlerden geçiyor Karaburun-bayrampaşa ona binin gölün önünde inersiniz.Arnavutköyden tayakadına gidip oradan da terkos a gidebilirsiniz
kolay ve rast gelsin. ErdeM Erdoğdu |
Durusunun şuan kıyı kesiminden olta ile at çek turna olmaz ancak bir tekne ile veya gölün girişinin ilerisinde kale var oradan rahat rahat at çek yapabilirsin kardeş bolşanslar
|
Erdem hoşgeldin.başarılar dilerim
|
Saat 14:26. |