![]() |
geçen yıl ve öncesi
:DResimleri karıştırıkene.. elime geçti geçen yıl bu zamanlarda kuşadası marinada yeğenim (ortada çömelik) tutmuştu.. balıgın fotografı önüme geldi..saolsun marinadaki çalışanlar vinç felan kıyıya aldılar birde hatıra fotoğrafı çekmiştik..yani ben çektim..naçizane paylaşlayım dedimde?.:helal::helal:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] aynı balıktan assubay arkadaşım(denizci kendiside tutmuştu 2 sene önce) gemi nöbetinde ikene.. bana yollamış idi..oda bayagı zorlanmış ama erat vasıtası ile gemiye almışlar... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bak şimdi.. :(:soru::soru: Neden gülüyorsunuzki??? allah allah :hıııı: alınırım ha... |
:) bu balığın cinsi markası modeli nedir?
|
sanırım birkaç yüz yıllık kayış balıgı... derinlerde unutulmuş gitmiş
|
Muvaffak abi yeğenin ne güçlü kuvvetliymiş :oha:
|
ama gerçek bu valla bakınız
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ve Regalecus glesne [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
muvaffak abi çinlilerin gösterilerindeki ejdere benziyor belki budur...
|
Muvaffak abi ben göremedim fotoları.Merak ettim şimdi
|
Muvaffak kardeş nereden buldun onu beeeee! Onu tutmak için oltaya gerek yok onun kendisi olta zaten.Çokmu derinden çektin?
|
O nedir öyle abi.Yarabbim daha neler göreceğiz.
|
Saat 14:15. |