![]() |
Meriç ten çikan Devasa Yayin Baliği...
Bundan daha büyüğü varsa lütfen karşılık olarak yollayın fotoğrafı Uzunköprü esnafı kardeşim Salih KALABAK'ın arşivinden aldım.Onada selamlar ve teşekkürler...
[IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG] ÜZERİNE TIKLAYIN BEKLEYİN RESİMDE BALIK GİBİ BÜYÜK.... |
hey maşallah. allah hepimize nasip etsin böle balıkları...
|
milanyum2000.
helal olsun sana be hakkı kardeş ben 30 senedir balıkcıyım böyle yayın görmedim herhalde 250 kilo vardır umarım senin bu şansın hep böyle gider seni daha önce de bi dergi de gördüm ama başka bi balıkla sen bu işi biliyorsun helal olsun demekten başka bi şey bulamıyorum kardeşim benim senin le tanışmak isterim hakkı bey
:helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal:: helal::helal::helal::helal::helal: |
maşallah daha büyüğü varmıdır acaba kaç senesinde çıkmış bu yayın? hakkıcım hoş geldin .....
|
bu bir dünya rekoru olabilir...tebrikler.av hakkında detaylı bir bilgi olsaydı keşke..oltamı ağmı?
|
öncelikle şun belirtemeliyim 3 numaralı mesajı arkadaşım benim şifremle bana yazmış kendi kendime yazmış gibi olmayayım
2. olay av oltaya olması tabiki mümkün değil ağ ile de değil aslına bakarsanız Meriç nehrindeki suyun debisinin düşmesiyle alakalı su çekilince av ortaya çıkıyor en üstteki amca avın üzerine kaya parçası diye bilmeden çıkıyor kayıp düşüncede balık olduğu anlaşılıyor olay bundan ibaret 3-5 arkadaşı ile avı yakalayıp çıkartıyor yani bu olay büyük KISMET.... :) |
Maşşallah maşşallah bölede kısmet kırk yılda bir denk gelir insana..Helaaal
|
Tebrik etmek ve şansını kutlamak gerekir bu kişinin.
SaygıLarımLa. |
Maşallah
Hangi iğne , hangi misina alabilirdi ki bunu.Hadi aldı nehirden nasıl çekilirdi ki? İşte Kısmet kelimesinin tam karşılığı olmuş.Hatta ayağına gelmemiş , ayağı üstüne çıkmış :D.Hakikaten enteresan bir olay ve çok güzel bir fotoğraf.Tebrik ediyorum.Darısı tüm Trofecilerin başına...Rastgelsin...
|
bu balıgı sudan cıkarmak baslı basına bı olay acaba kac saatlerını aldı helal olsun
|
Saat 14:26. |