![]() |
Antalya da kıyıdan Baracuda avı
Tarih : 03-mart-2008
Yer : Antalya-konyaaltı sahili Mevki : Boğaçayının denize döküldüğü yer Saat : 17:00 - 19:00 Olta : 0,30 asso misina- 2.70 dam kamış- 35 lik banax brisa makina sahte balık : Princess Maria 90mm. redhead Balık : Baracuda 69 cm. 1030 gr. 2 saatlik at-çek sonunda 3 tane balık rapalayı yokladı ama sadece kısmette bu baracuda varmış. [IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG] Buda av arkadaşımın(oğlumun) içtiği yorgunluk ayranı [IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG] Sahte balığın görüntüsünüde ekliyorum inşallah sizede uğurlu gelir. [IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG] |
Armağancım barakuda bayağı güzelmiş tebrikler.Şansın açık olsun.
|
Armağan abi tebrik ederim umarım daha irileri denk gelir bu canavarın.
|
Alıntı:
|
Tebrikler
Güzel av olmuş.En azından ufaklığın yüzünü güldürmeye yetmiş;).Daha niceleri rastgelsin...Sevgiler...
|
tebrikler iyi av bilgi için teşekkürler.
|
bugünde ava devam ettik yer aynı olta aynı balık biraz küçüldü 55cm. 490 gr.
[IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG] Mehmet Ali ve oğlum Arda [IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG] |
tebrikler
:helal::helal: afiyet olsun
|
Tebrikler afiyet olsun tadını merak ettim ben bu balığın yaa nasıldı balığın tadı armağan abi beğendin mi sen ?
|
Bravo Armağan Bey,işte tipik bir "sabrın sonu selamettir " olayı,afiyet olsun...
|
Saat 14:29. |