![]() |
Balikliovadan Süpriz çupra
Ben yeni yeni dalmaya merak saran biriyim uzun zamandır hep ufak balıklarla dönerdim bu hafta sonu balıklıovada daldım 3 saat içinde ufak ufak kefallerle tam karaya çıkmaya karar verdiğimde bir kayanın altında çupra denk geldi tek nefeste aldım bunu sizlerle paylaşmak istedim,sevgili PAŞALIYA saygılar.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Daha güzelleri sizlerin olsun. |
Aramıza Hoşgeldiniz
Aziz Kardeş tebrikler harika bir av olmuş.Bir de imza ayarlarını halledersen çok güzel olur.Daha çok foto geleceğini umarak keyifli avlar ve paylaşımlar dileklerimle...
|
Azizcim tebrikler ilk güzel avın muhteşem olmuş.Seftesi çupuştan bereketi Allahtan daha nice böyle iri balıklarla karşılaşman dileklerimle.:helal: Bundan böyle resimlerini bekliyoruz.Kal sağlıcakla.:)
|
Aziz abi tebrikler.Son fotoğraf bu keyfi tamamlayan son unsur.İnsanın kendi tuttuğu balık daha bir lezzetli oluyor.
|
Eksik ...
Hepsi iyi güzel de, güzelim çipurayı tam yememiş, en güzel ve gözde yeri olan kafasını tabakta bırakmışın.:( Ustalar o kafa ile bir duble rakı içerler :) Enseyi, yanakları, gözleri ve beyni sakın bırakma..:)))
|
afiyet olsun güzel balık
|
Tebrikler çok güzel balık.
|
Tüm arkadaşlara tebrikleri için çok teşekkür ederim,Teaser nikli arkadaşım bu imza olayını tam anlayamadım açarsan sevinirim.
|
IMG]http://img.photobucket.com/albums/v303/azizoran/DSCN5029.jpg[/IMG]
Bu bu gün tuttuğum balıklar |
|
Saat 21:40. |