![]() |
Bereketli geçti
VALLA TEK RESİMDE BELLİ OLMAZ DİYE 3 RESİM YAPTIM ... 72 ADET DİYORUM BAŞKADA BİRŞEY DEMİYORUM.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
tebrik ederim zülfikar kardeşim.ancak, resimde göründüğü kadarıyla, sanki bazı mercanlar amatör balıkçılıkta dikkat etmemiz gereken balık ölçütlerinin, dışındaymış gibi geldi.sınırlara dikkat edersek,herzaman av yapabilecek balık bulabiliriz diyorum.avın bol olsun.
|
Zülfikar kardeşim tebrik ederim güzel av olmus. Murat abiye katılıyorum keşke küçükleri büyüyüp tekrar bize geri dönmeleri için denize atsaydınız. saygilarla
|
Genco tebrikler.Arkadaşların dediği gibi küçükleri iade edilim,büyük olarak bizlere geri dönsün.Bereketli olmuş.
|
tebrik ederim Zülfikar abi.kırmışsınız mercanları afiyet olsun..
|
arkadaşlar bizde öyle düşünüyoruz ama 60 kulaç ta aldık balıkları ... yani vurgun yiyorlar..
|
Genco abi asfalt pardon deniz ağlamış beee :D
Tebrik ederim |
Tebrikler ,imrendim vallaa,hele hele de ameliyat sonrası balığa gidememek çok kötü ama sağolsun değerli dostların bu güzel avları ve maceralarıyla teselli buluyorum ,paylaşım için teşekkürler dostum.
|
güzel av tebrikler afiyet olsun ..
|
Yani Tebrikler
Hatta yuh diyecek kadar tebrikler Genco Kardeş:D.Balıkların dili olsa "Türk Mezalimi" başlıklarını hayal edebilecek kadar uçtum:D.Afiyet şeker olsun.Rastgelsin Sevgili Kardeşim...
|
Saat 14:33. |