![]() |
Yeni!!! Amatör Tatlisu Balikcilarina Yeni Pratik Bilgiler Tanitim Videolari
KANCALARI ÇAKMA AYÇİÇEĞİ KÜSPESİ TANITIMI
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] TASMALAM VE UYARI ZİLİ TANITIMI [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SAZANCILARA KEPEK KÜSPESİ TANITIMI [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] YEMLEME PARAŞÜTÜ [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SAZANCILARA YEMLİ KABLOLU AYÇİÇEĞİ KÜSPESİ TANITIMI [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] YORUMLARINIZI BEKLIYORUM RAST GELE |
Ömer abi eline emeğine sağlık.Değerli bir çalışma sadece tatlı su için değil deniz avı içinde güzel fikirler,bunlardan esinlenerek yeni teknikler denenebilir.
|
selam nevzat asıl ben teşekkür ederim alakana inşalla yardımcı ola bilirim sizlere cupra tutmadım ama denizde çok çeşitli balık avladım halada avlıyorum denizle ilgili sormak istediğin olursa yardımcı olmaya çalışırım sagılar.
|
Ömer abi eline sağlık .İlk video videoyu izledim gayet kaliteli olmuş.Teşekkürler.
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ömer abi çok güzel olmuş eline sağlık aynı zamanda youtube altarnatif olmuş.[Ömer abi bende denemek istedim, yalnız onay için çok bekletiyorlar.]
|
ömer abi çok güzel olmuş tebrik ederim....
|
selam ibrahim teşekkür ederim ilgine inşallah beğenirsiniz kendi çapımda yaptım birşeyler işte senin videoya baktım ama internette problem var rahat seyredilmiyor saygılar ibrahim sağlıcakla kal.
|
valla süper ...devamını bekleriz....
|
Saat 14:14. |