![]() |
Mozilla firefox ile yasaklı sitelere girin
Bilindiği üzere kısa bir zaman önce youtube.com sitesine girişler Türkiye’den yasaklandı. Basit bir şekilde youtube girebilmek için;
Mozillada araçlara oradan da özelliklere tıklıyoruz. Daha sonra Gelişmiş’e tıklıyoruz ve orada Genel ‘in yanında ki ”Ağ” sekmesine tıklıyoruz. Daha sonra açılan sayfada ”Ayarlar ı” tıklıyoruz… [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Alıntıdır. |
erol abi mozilla, explorerdan daha yavaş çalışıyor. yoksa sadece bendemi böyle? eğer daha yavaşsa hızlandırmanın bir yolu varmı?
|
Alıntı:
aslında firefox daha hızlıdır,aşağıdaki linkten ayarlarla ilgili bir kaç tüyoyü anlatan yazıyı indir,bakalım sonuç değişecek mi? [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Şayet daha hızlı bir şey istiyorsan Mac in Safarisi vardır. İddaya göre,Safari’nin Internet Explorer 7.0′dan 2 kat, Firefox 2′den de 1.6 kat daha hızlı olduğu belirtiliyor. Yine javascript ve uygulama çalıştırma testlerinde de diğer tarayıcılardan 2 kata kadar daha hızlı olduğu belirtiliyor. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Sendeki sonuçları yine buraya iletebilirsen belki başka arkadaşlar bundan faydalanabilirler,sevgilerimle |
erol abi tarifindeki ayarladım ve şu anda mozilladan youtube'a girebiliyorum,teşekkürler.
|
Erhan cım,bu ayarı yaptıktan sonra fark ettiğim birşey oldu.Herhangi bir yerden bir dosya indirme işleminde download hızı oldukça yavaşlıyor.Ayarları eski haline aldığımda ise eski hızına tekrar ulaştım,sevgilerimle
|
youtube gib yasaklı bir siteye ayar değiştirerek girmek hukuksal açıdan sorun teşkil edermi?? neden kapandığını bilmiyorum ama...çok soru sordum erol abi .. iyiki bir youtuba gireceksin beynimizi yedin deme lütfen:)
|
Bildiğim kadarı ile cıks,bir sorun teşkil etmez,lakin aramızda muhakkak hukukçular vardır,bu konuda bizi en iyi onlar aydınlatacaktır,sevgilerimle
|
Youtube tekrardan açıLmıştır vatana millete hayırlı olsun :)
|
Saat 21:56. |