![]() |
30.03.2008 Çeşmealtı
Pazar günü ben(ibrahim),Gürcan,Abdullah,mustafa ile Halim abiyide alıp çeşmealtının yolunu tuttuk. Havanın poyraz ve 5-7 oldugunu bilebile yemcinin önünden geçerken yem almadan edemedik. Çeşmealtına vardıgımızda halim abinin ortagı bizi teknenin yanında bekliyordu. [IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG] Halim abiyi ortagının yanına bırakıp,kendi teknemizi dolaşmaya gittik. [IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG] Ardından Murat abi ile çarşıdaki kahvede buluşup çaylarımızı içtikten sonra, Murat abinin teknesine bakmaya gittik [IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG] Hava kötü oldugu için balıga cıkamasakta güzel bir gün geçirdik.
|
Ben arkadaşlarla buluşamadım ama ilk fotoğraf karesine benim teknenin burnu girmiş.;) Bir dahaki sefere diyelim artık.
|
İbrahim bu buluşma çabaların için teşekkür ederim.en azından başlangıç yapmış olduk.ellerine sağlık, resimler bir harika .tekrar teşekkürler.
|
Alıntı:
|
Murat abi inşallah birdaki sefere buluşup hep beraber balıga çıkarız hiç olmazsa gırgır şamamata olur.
|
Evet İbrahimcim haklısın şimdi farkettim.Senin mjları dolaşıp hatamı anladım.Dostluklarımız daim olsun.Böyle birbirlerimizle görüşmek ne mutlu.İnşallah en yakım zamanda görüşürüz.Kal sağlıcakla güzel kardeşim.
|
çeşme altı
İbrahim resimler için çok teşekkür ederim..
bildiğin gibi hava çok kötüydü ve çok üşüdük biz.. birde bizim teknenin işi biraz uzadı bu yüzden çay içmeye geç kaldım.. inşallah bir dahaki sefere daha uzun zaman buluruz çay içmeye ve birlikte de balığa çıkabiliriz.. Sizin tekne nasıl oldu parça uydumu? tekne çalıştımı?.. inşallah olmuştur sizin tekne de.. bu arada geçen hafta işlerim dolayısıyla girememiştim siteye.. muvaffak abinin ayrıldığını duydum üzülüyor tabiki insan.. |
resimler güzel birdaki sefere inş
|
Saat 21:45. |