![]() |
1 nisan 2008 kofana ve saz arkadaşları
akşam 6:15 suları şimdiye kadar tuttuğum en büyük balık(3 kilo 464 gram 71 cm) küçük kardeşleri
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Ali kardeşim tebrikler.Maşallah Allah nazardan korusun.Daha irilerini tutman dileklerimle.Afiyet olsun.
|
Ali'cim tebrik ederim çok güzel bir av olmuş. Biraz daha büyüse senin boyun kadar olacakmış.
|
ben demedimmi ali lüferleri besliyor diye işte kanıtı (şaka) alicim maşallah artık kuzuya ,kılıca geçsen kofananın en büyüğünü tutmuşsun .. afiyet olsun...
|
Tebrikler Ali
Barakuda'nın intikamını çok güzel almışsın.Sırtıkara ile artık noktayı koy bence de.Artık bir tekne bulup (veya alıp) açık denizde kuzuları , trofeleri kovalaman gerekiyor;).Akdeniz'de yakalanacak canavar çeşitleri çok.Tekrar tebrik ederim.Afiyet olsun.Her avın bir öncekinden zevkli olsun...
|
bence baraküdanın yarısı işte bu canavarın midesinde..tebrikler
|
Ali kardeşim napmışsın ya?imrenmemek elde değil tebrik ederim,harika bir balık,sırtı kara küçük kalıcak yanında nerdeyse.. :) nasıl bir misina,makina,teknik kullandım merak ediyorum doğrusu..
:helal::helal::helal: |
hiç değiştirmem
misina 0,35 asso double strength, kamış 4,20 lik linafee baia grande,makina okuma power liner |
Ulaş Kardeşim
Ali kardeşimin de müsadesiyle belirtmek isterim.Lüfer ailesi çekildiği yöne gider.En önemli kıstas boşluk vermeden çekmek.Çünkü kendisi de size doğru hafif hız yapar ve kafa sallayarak misinanızı , daha doğrusu ağzındakini kesmeye çalışır.Bir de yemli avlanıyorsanız yakandığını anlayınca su yüzeyine çıkmaya çalışır ve çıkarda.Bu yüzden 50'lik den aşağı ve düşük devirli makinalar pek kullanışlı değildir bu avda.Gerçi Ali'nin yakaladığı kadar bir Lüfer ailesi ferdini hiç yakalamadım.Onun da gelişini bizzat Ali anlatırsa ben de çok mutlu olurum.Sevgilerimle...
|
Ali tebrik ederim ,harika avlarının en güzelini yapmışsın.Bundan sonraki avın inşallah daha da güzel olur ,Da bak kardeşim mideni bozacaksın bu kadar balık yiyerek,sen kendine bi iyilik yapta bunların bir kısmını bize gönder:D
|
Saat 14:59. |