![]() |
foçada bu haftasnu hava
herkeze selamlar arkadaşlar bu haftasonu foçadan açılmayı düşünüyoruz hava durumu bilen varmı internetten bakıyoruz ama devamlı değişiyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.- tolga özdoğan SALİHLİ-
|
meteor.gov.tr den piri reis denizcilik sayfalarından 3 günlük haritalı tahmine veya dalga yüksekliklerine bakarsanız size fikir verebilir.3-5 in altında oldukça(rüzgar yönü ve tekne boyutu da önemli tabi ki) çıkılabilir zannımca.tabi tahminlerin değişmesi normal,gerçeğe en yakın olanı hemen 1 ya da 2 gün önceki tahmin olacaktır.yani cuma günkü tahminler aşağı yukarı tutacaktır.(buranın tahminleri deneyimlerime göre çoğu zaman tutmaktadır.)
saygılar |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
hava durumu c.tesi ve pazar için yağışlı göstermekte(şimdilik).ayrıca rüzgar yönü ve şiddeti bakımından, ben olsam denize açılmamayı tercih ederdim-şimdilik.dediğim gibi karar için cuma gününü bekleyin derim. |
hepinize teşekkürler cumayı bekliyelim ozaman
|
Tolga'cım Ulaş'a sonuna kadar katılıyorum. Altarnatif olsun dersen [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] sitesinede bakabilirsin
|
ibrahim bey teşekkür ederim ama bugünden yer ayırtmamız lazım sizce nasıl bir yol izliyelim sonra haftasonu hiç tekne bulamıyoruz. selamlar
|
ilginiz için teşekkürler yardımcı oldunuz saolun
|
Tolga'cım bende foçadan daha önce balıga çıktım. Hafta arası tekneci ile konuşup yerimizi ayırtıyorduk, hafta sonu tlf laşıp hava bozuksa iftal ediyorduk, zaten hava bozuk olunca tekneci balıga çıkarmıyordu.
|
teşekkür ederim ibrahim bey
|
Saat 00:49. |