![]() |
çeşme ıldır
ıldıra gideceğim bırakın çeşmeyi ege de hiç avlanmadım tüm bilgilere ihtiyacım var.
|
Valla ıldırı pek tavsiye etmem daha doğrusu çeşme tarafını pek tavsiye etmem bu aralar balık yok ıldırda yeni avlandım 2 parça karagöz aldım başka bişey yok.Ildırı geçince gerence var balık çiftliklerinin oralara gidebilirsin ama yinede bir bilen olmadan gitme derim ben o kadar gel git yaptım bi yer bulamadım bulduğum yerdede de balık tutamadım.
|
Gidecek olduğunuz yerde bolca balık çiftliği mevcut, Emrah kardeşimizin dediği gibi Gerence yada Karareis taraflarına gitme şansınızda olabilir. Genelde o bölgede geceden sabaha avda verim alma şansınız yüksek. Yem olarak mamun, boru kurdu, yengeç, sardalya ve madya kullanabilirsiniz. Takım olarak köstekli ve hırsız takımlar kullanabilirsiniz. Umarım keyifli bir av yaşarsınız. RASTGELSİN
|
Tekneden avlanın...
Alıntı:
Rastgelsin.. |
ıldırda gayet balık aldık olta ile çogunluğu sarı kanat istavritti mercan karagöz gopezde var
|
selam. zeytinler mersin koy da iyi balık alırsınız.yolu kötü fakat balık bol.zahmete değer.rasgele.
|
yazmayı unutmuşum 40 kilo kadar aldık balıkları
|
4 olmasın abi:D
Alıntı:
|
Sayın Sinek lüften imza kısmını doldurunuz. Ayrıca sirkülerde adam başı limit 5 kg umarım 8-10 kişi av yapmışsınızdır.
|
ıldırı yardım
Alıntı:
|
Saat 14:34. |