![]() |
Dalyanköy 14 Mayıs
Oltayla ahtapot. Yasalara uygun boyuttta.....Olmayanları geri atarız..
Hepinize rasgele !!! |
Alıntı:
|
Çok yakışıklı olmuş Hilal abi Kimin teknesinden tuttun?
|
@Haldun kaptan ... Pardon Haldun Shark ! sanırım shark yani köpekbalığı administrator oluyor. Forum acemiliğimizin kusuruna bakma.
@serhat kaptan. SENİN TEKNENDE ABİİİİİ. |
Rica ederim abi kusura bakılacak bir durum söz konusu değil. Umarım sitemizde kalıcı ve katılımcı olursunuz. Bu arada doğum tarihinide iliştiriver imzaya abi:). RASTGELSİN
|
Mehmet aramıza hoş geldin.Katılımcılığının devamı dileklerimle.
|
@Haldun ; yaw haldun beycim yaşımı söyletmesen. gençliği geçtik zor oluyor telafuzu . amma ille de lazımsa sana pm atıp söylerim. resimde beyaz yerlerle "olmayan" yerler görünmüyor değilmi ? aman görünmesin.
@paşalı : Üstadım yazılarını hep okumaktayım. foruma katkınız güzel. ben amatörüm ama yapıcıyım. kurallara uymaya çalışırım ( form ve balık tutma) ... bunun dışında serhat kaptan da iyidir...yukarıda o da var. Bodrumdan tekne getirmeye çalışıyor 4 -5 şiddetinde yola çıkacaktı bırakmadık. Onun kendi teknesi ise Dalyanköyde. |
mehmet abi aramıza hoş geldiniz katılımcı ve paylaşımcı olmanız dileklerimle saygılar,sevgiler.rastgelsin..
|
@hakan . sağol dostum. katılımcı ve paylaşımcı olmaya gayret edeceğim. sağlıcakla
|
Saat 21:52. |