![]() |
Ben birşey anlamadım
arkadaşlar 1 yıl dan beri balığa gittiğimiz balıkçı arkadaş artık oltay la balığa çıkamayacağımızı söyledi . cezası 5.000 ytl .. askeriye kesiyormuş .. ben acaba sallıyomu dedim araştırdım harbiden 3-5 balıkçıya yazmışlar :( .... bu ne işdir bilen varmı acaba ??
|
Değerli Genco arkadaşım konu karma karışık duruma geldi. Sana yardımcı olmak adına bu iki link sana yardımcı olacaktır kanısındayım. RASTGELSİN
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Haldun abi galiba haberin yok bu konular iptal oldu.
|
ben anlatamadım bize değil balıkçılık yapıp bizi denize götüren arkadaşlara yazıyorlar ve her ceza 5.000 ytl .. kimse oltacıları balığa götürmüyor burada ..
|
Alıntı:
|
Balığa çıktığınız tekne şayet balıkçı teknesi ruhsatına sahipse bırakın sizi balığa götürmeyi, ailesini bile o tekne ile gezdiremez. Bu durumda balığa çıkmak isteyenlere bir yol kalıyor. Gidip en yakın liman başkanlığına müracaat edip bir miço ehliyeti çıkarmak. Şimdilik durum bu gözüküyor.
|
Ne yazık ki doğru..
Alıntı:
AB uyum yasaları gereği bu kanunları çıkardı bu günkü hükümet. |
ciddi bir konu bu
Merhaba,
Bu konu ciddi bir konu. Bu konuya ciddi ciddi eğilmek isteyenler için önerim: Şuralarda gezinmeleridir: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu gezinmelerini "başarıyla" tamamlayanlar ( :) ) Çok keyifli sularda, rahatça avlanabilirler :)))) Sevgiler, Oral |
Oral bey.. verdiğin bilgiler için çok teşekkürler.. Ancak Üniversite mezunu ve de aynı zamanda Üniversitede çalışıyor olmama rağmen verdiğin adreslerde "başarıyla" gezinmeyi tamamlayamadım.. Ne yapsak acaba..:D
|
Saat 21:53. |