RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Tanışma (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=16)
-   -   (izmir) Pinarbaşi Balikçilar Derneğinden Selamlar (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=4852)

şeref-başkan 21-05-2008 10:39

(izmir) Pinarbaşi Balikçilar Derneğinden Selamlar

Herkese selamlar (İZMİR) Pınarbaşı balıkçılar deneği başkanıyım amatör olta balık avcısıyım dernek üyelerinin hepsi amatör olta balık avcısıdır dernek olarak avlanma bölgemiz (Zeytineli) Mersinkoyudur dernek üyelerine ait 23 adet 3 ila 5metre ile değişen fiber tekneleri vardır mersinkoyunda site yönetimine ve üyelerine saygılar

şeref-başkan 21-05-2008 10:46

Aynı zamandada 4 senedir İZMİR Pınarbaşında yapılmakta olan deve güreşinin organizatörlerindenim (tertip komitesi) bu görevi üstlenen 3 kişiden biri benim

Lethe 21-05-2008 10:54

Alıntı:

şeref-başkan tafarından gönderildi (Mesaj 52015)
Herkese selamlar (İZMİR) Pınarbaşı balıkçılar deneği başkanıyım amatör olta balık avcısıyım dernek üyelerinin hepsi amatör olta balık avcısıdır dernek olarak avlanma bölgemiz (Zeytineli) Mersinkoyudur dernek üyelerine ait 23 adet 3 ila 5metre ile değişen fiber tekneleri vardır mersinkoyunda site yönetimine ve üyelerine saygılar

Şeref Bey tekrar hoşgeldiniz :)
Sanıyorum aktivasyon probleminiz hallolmuş. Değerli paylaşımlarda, organizasyon ve dernekleşme konusunda doğru önerilerde/yönlendirmelerde bulunabileceğinize inanıyorum.Ayrıca derneğinizin filosu da gayet büyükmüş :)

Alıntı:

şeref-başkan tafarından gönderildi (Mesaj 52016)
Aynı zamandada 4 senedir İZMİR Pınarbaşında yapılmakta olan deve güreşinin organizatörlerindenim (tertip komitesi) bu görevi üstlenen 3 kişiden biri benim

Her geçen yıl ilgisini biraz daha yitiren deve güreşi organizasyolarında da üstlendiğiniz görevlerden dolayı tebrik ederim.
Saygılarımla.

şeref-başkan 21-05-2008 11:05

Alıntı:

Lethe tafarından gönderildi (Mesaj 52018)
Şeref Bey tekrar hoşgeldiniz :)
Sanıyorum aktivasyon probleminiz hallolmuş. Değerli paylaşımlarda, organizasyon ve dernekleşme konusunda doğru önerilerde/yönlendirmelerde bulunabileceğinize inanıyorum.Ayrıca derneğinizin filosu da gayet büyükmüş :)

Her geçen yıl ilgisini biraz daha yitiren deve güreşi organizasyolarında da üstlendiğiniz görevlerden dolayı tebrik ederim.
Saygılarımla.

Ulaş bey bizim dernek olarak ilkemiz dernek üyelerini teknesiz bırakmamak her birini tekne sahibi yapmak bunuda her geçen gün başarıyoruz

Teaser 21-05-2008 12:35

Merhaba

Şeref Bey öncelikle dernekleştiğiniz için sizleri gönülden tebrik ederim.Üyelerinizi tekne sahibi yapma hedefinizi tam olarak anlamamakla beraber hoşuma gitti doğrusu.Ama küçük bir deniz kuvvetleri ordusu kurmuşsunuz:).Şaka bir yana bilgi ve birikimlerinizi paylaşmanızı temenni ederek "aramıza hoşgeldiniz" diyorum.Sevgi ve saygılarımla...

levrek 21-05-2008 12:52

Aramıza Hoşgeldiniz Şeref Bey,üyelerinizinde değerli paylaşımlarını bekliyoruz,sevgilerimle

Hasan BALIKÇI 21-05-2008 18:41

hoşgeldiniz

Şeref bey aramıza hoşgeldiniz ve teşekkür ediyorum umarım tüm dernek olarak pylaşımlarınız bundan böyle hep birlikte olacaktır:) mersinkoyunun hiç yabancası deyilim umarım bundan böyle sıksık karşılaşır ve hoş sohbetlerimiz olur.şimdiden paylaşımlarınıza teşekkür ederim :)

saygılar sevgiler

şeref-başkan 21-05-2008 19:52

Alıntı:

Teaser tafarından gönderildi (Mesaj 52020)
Şeref Bey öncelikle dernekleştiğiniz için sizleri gönülden tebrik ederim.Üyelerinizi tekne sahibi yapma hedefinizi tam olarak anlamamakla beraber hoşuma gitti doğrusu.Ama küçük bir deniz kuvvetleri ordusu kurmuşsunuz:).Şaka bir yana bilgi ve birikimlerinizi paylaşmanızı temenni ederek "aramıza hoşgeldiniz" diyorum.Sevgi ve saygılarımla...

Teşekkür ederim nedim bey

hakan25 21-05-2008 19:53

şeref usta hoş geldiniz katılım ve paylaşımlarınızın devamına saygılar sevgiler..

şeref-başkan 21-05-2008 19:54

Alıntı:

levrek tafarından gönderildi (Mesaj 52029)
Aramıza Hoşgeldiniz Şeref Bey,üyelerinizinde değerli paylaşımlarını bekliyoruz,sevgilerimle

Hoşbulduk Erol bey paylaşımlarımız muhakkak olacak

Saat 23:40.