![]() |
(izmir) Pinarbaşi Balikçilar Derneğinden Selamlar
Herkese selamlar (İZMİR) Pınarbaşı balıkçılar deneği başkanıyım amatör olta balık avcısıyım dernek üyelerinin hepsi amatör olta balık avcısıdır dernek olarak avlanma bölgemiz (Zeytineli) Mersinkoyudur dernek üyelerine ait 23 adet 3 ila 5metre ile değişen fiber tekneleri vardır mersinkoyunda site yönetimine ve üyelerine saygılar
|
Aynı zamandada 4 senedir İZMİR Pınarbaşında yapılmakta olan deve güreşinin organizatörlerindenim (tertip komitesi) bu görevi üstlenen 3 kişiden biri benim
|
Alıntı:
Sanıyorum aktivasyon probleminiz hallolmuş. Değerli paylaşımlarda, organizasyon ve dernekleşme konusunda doğru önerilerde/yönlendirmelerde bulunabileceğinize inanıyorum.Ayrıca derneğinizin filosu da gayet büyükmüş :) Alıntı:
Saygılarımla. |
Alıntı:
|
Merhaba
Şeref Bey öncelikle dernekleştiğiniz için sizleri gönülden tebrik ederim.Üyelerinizi tekne sahibi yapma hedefinizi tam olarak anlamamakla beraber hoşuma gitti doğrusu.Ama küçük bir deniz kuvvetleri ordusu kurmuşsunuz:).Şaka bir yana bilgi ve birikimlerinizi paylaşmanızı temenni ederek "aramıza hoşgeldiniz" diyorum.Sevgi ve saygılarımla...
|
Aramıza Hoşgeldiniz Şeref Bey,üyelerinizinde değerli paylaşımlarını bekliyoruz,sevgilerimle
|
hoşgeldiniz
Şeref bey aramıza hoşgeldiniz ve teşekkür ediyorum umarım tüm dernek olarak pylaşımlarınız bundan böyle hep birlikte olacaktır:) mersinkoyunun hiç yabancası deyilim umarım bundan böyle sıksık karşılaşır ve hoş sohbetlerimiz olur.şimdiden paylaşımlarınıza teşekkür ederim :)
saygılar sevgiler |
Alıntı:
|
şeref usta hoş geldiniz katılım ve paylaşımlarınızın devamına saygılar sevgiler..
|
Alıntı:
|
Saat 23:40. |