![]() |
Sifir Magellan Gps'ler üstelik Tüm Türkiye Haritalari Yüklü
Magellan Meridian Color Sıfır 390 YTL, ikinci el (çok temiz) 340 YTL
Magellan Meridian Gold Sıfır 290 YTL, ikinci el (çok temiz) 250 YTL Magellan Sportrak Color Sıfır 375 YTL, ikinci el 325 YTL, Magellan Sportrak Topo Sıfır 300 YTL Hapsinde de en son sürüm firmware yüklüdür. Ayrıca Türkiye basemap, topoğrafik harita, tüm Türkiye harita ve ayrıca Ankara, İstanbul ve İzmir detaylı sokak haritaları yüklüdür. Makul takas tekliflerine de açığım. Soru ve teklifleriniz için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] (Geomatics) de yükleme 120 Euro'dur. Bu ürünleri alın harita yükletme derdinden kurtulun |
Bu pek doğru bir mesaj değil malesef. Ben de kendim Magellan Explorist 500le aldım Amerika'dan getirtme. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] teki arkadaşlara konu ile ilgili mesaj attım harita edinme konusunda. Dışarıdan özel SD kart geldiğini ve fiyatın 350 Avro olduğunu söylediklerinde küçük dilimi kısa bir süreliğine yuttum. Şu anda dışarıdan harita temin etmeye uğraşıyorum, dışarıda haritalar 150 dolar civarında satılıyor.
|
Doğru olmayan şey nedir anlayamadım. Harita yükletmenin 120 Euro olduğu mu yoksa GPS'lerimde harita olduğu mu? GPS'lerimin hepsinde harita yüklüdür. Kastettiğiniz deniz haritaları ise bilmiyorum fakat 100 dolar civarında eBay'de satıldığını gördüm.
Lütfen ithamlarınızı açıkça yazınız, insanların yanlış anlamasına mahal verecek mesajlar gönderöeyiniz ya da direkt bana mesajınızı gönderiniz. |
Selamlar siz öncelikle buraya gelip ilk mesajda reklam yapıyorsunuz. Hem imzanızı doldurmuyorsunuz. Hemde üyelerimizi azarlar gibi mesaj atıyorsunuz. Lütfen imzanızı doldurun.
Hasan abi lütfen cevabı burdan yaz konunun takipçisiyim. |
Alıntı:
|
BU FORUMU OKUYAN TÜM ARKADAŞLARDAN YAZACAKLARIMDAN DOLAYI ÖZÜR DİLİYORUM, BU SAÇMA DİYALOGU BURADA HERKESİN ÖNÜNDE TARTIŞMAK İSTEMEZDİM AMA SAVUNMA İHTİYACI HİSSEDİYORUM.
Bak Hasan arkadaşım, Ya senin okuma yazman yok ya da okuduklarını anlamanda bir sorun var. Her şey ayan beyan yazıyor orada. Denizcilik haritası yazıyor mu hiç orada? "Hepsinde de en son sürüm firmware yüklüdür. Ayrıca Türkiye basemap, topoğrafik harita, tüm Türkiye harita ve ayrıca Ankara, İstanbul ve İzmir detaylı sokak haritaları yüklüdür" yazıyor. Ayrıca GPS Turk firmasının dediği gibi değil olay.Buyur buradan incele: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Harita $59.99 Kargo $19.95 Ayrıca benimle ilgili merak ettiğin şey nedir? Ben Fatih Ersin.. Sormak istediklerini kişiselime at yazayım sana, yasadışı kaçak mal satışı yapmıyoruz burada. Ayrıca ilgilenmediğin bir konuda neden yorum yapıp, üstelik de yalancılıkla itham ediyorsun anlayamadım. İlgilenmediğin forumu okuma o zaman, hele de hiç cevap yazma. Varsa bir problemin açık açık yaz bana. Buradan de cevap yazma, adresim [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] OKUYAN ARKADAŞLARDAN TEKRAR ÖZÜR DİLİYORUM. |
Alıntı:
|
Merhaba Arkadaşlar,
Kanımca bu başlık altında yazı yazan arkadaşların hiç birinde art niyet olmadığıdır.Şayet, sayın Fatih Bey konu başlığında "Tüm Türkiye Haritalari" yerine "Tüm Türkiye İl Haritaları " diye yazsa idi, hiç böyle meşgül edici bir konuya maruz kalmamış olurduk.Sonuçta tüm üye arkadaşlar içinde söyleyebileceğim,lütfen güzel Türkçemizi gerektiği gibi kullanalım,sevgilerimle |
Gereksiz yere vakit kaybetmiş olmazdık..!!
|
Saat 13:35. |