![]() |
ümraniye elmalı barajı sazan
arkadaşlar ümraniye elmalı barajına sazan avına gideniniz varmı.ben gittim çok güzel 5 kiloluk sazanlar çıkıyor.tavsiye ederim
|
teşekkür bekircim resim varsa eklermisin nasıl tuttun neyle biraz bilgi verirsen bizim için çok iyi olur birde imza ayarlarını yaparmısın (form gereği) teşekkürler..
|
ümraniye sazan avı 30 haziran akşamına kadar yasak,Lütfen geleceğimiz için yasaklara uyalım,uymayanları uyaralım.
|
merhaba hakan bey sazanlar küspeli takıma mısır yada solucana geliyor.daha önce barajda
sadece kambur sazan denilen balık vardı bunlarda 5 kg gibi oluyordu bu sene ilk defa orda bizim sarı sazan dediğimiz balıktan yakaladım.fakat 10 günde sadece 3 adet sarısazan aldım bunlarında kıloları 3.6.4 kiloydu.ve çok güzel balıklar.mayıs ayının başında sazanlar yumurta bırakmak ıcın kıyıya gelıyorlar.bilinçsiz avcılar tırvırılarla onlarca sazanı yumurtalarını bırakamadan alıp gidiyorlar. |
mehmet koray bey aldıgım duyumlara göre ümraniye elmalı barajını iski bosaltacakmıs oraya arıtma tesisi yapacaklarmıs oyuzden insanlar baraja ag atmaya bile basladı bolgeye jandarma bakıyor fakat denetim sıfır.
|
teşekkür ederim bekir abi :helal::helal:
|
emrecim sende sagol .bizim yaşımıza geldiğinde usta bir balıkcı olacaksın hatta bizleri bile gecersin.şansın daima bol olsun
|
bekir kardeşim seni kendime örnek alıyorum bende senin kadar iyi bir balıkçı olmak için ne yapmalıyım bana ne tavsiye edersin sazan avı hakkında ?
|
bilgi için sağol aklımızda bulunsun..;)
|
Saat 15:20. |