![]() |
Cyrtocara moorii (Yunus Cichlid)
Latince Adı: Cyrtocara moorii
Habitatı: Malawi gölünün kumluk ve açıklık kıyı bölgeleri Beslenme Biçimi: Hem etçil hem otçul Davranış Biçimi: Genelde sakin nadiren agresif Kendi Türlerine Davranışı: Orta derece agresif Üreme: Dişiler 20 ila 90 adet yumurtayı 18-21 gün ağızda kuluçka yaparlar. Erkek dişi oranının 1/ 2 olması önerilir Sıcaklık: 25 °C - 26 °C En Fazla Büyüdüğü Boy: 25cm. En Az Akvaryum Hacmi: 300 litre. Su Sertliği: Sert pH: 7.5 - 8.2 (-----ALINTIDIR-----) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Yunusları pek sevemedim nedense..
|
Bendede bir erkek birdişi yunus var, diyerleri sarı prenses.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Maşallah pek güzeller.Sağlıklı balıklar dilerim..
|
Sağolasın Ulaş'cım bunlar önceki resimler akvaryumum biraz karışıkdı. Ufak tefek taşları çıkarıp alt zemine kum koydum. Fazla olan balıkları verdim, suan biraz düzene girdi.
|
İbrahim abi yunusların on numara bana dün bi abimden 6 adet F1 yunus yavruları geldi çok güzeller onları büyütürüm kayıpsız inşallah
Saygılar.... |
Kardeşim, şu frontozaların resimlerini görmedik. Akvaryumun ve balıkların resmini gönderirsen bizde bilgi sahibi oluruz.
Saygılar. |
Abı en yakın zamanda resımlerı cekıp yollamaya calıscam
Saygılar |
Saat 15:04. |