![]() |
Cam gözü ilk kez çok yakından gördüm
şimdi bu olay 11.06.2008 tarihinde oldu ben ikizimle karamürselde amatör balıkcıyız ilk başta dolaşıorduk :ninja::P
biri dedi cam göz inanmadık sonra marinaya gittik yani yapıldı dolaşorduk oralarda bakıorduk tanıdıklar ne kadar tuttu diye bir an ikizimle iddiaya girdik 5 ytl sine ben denize atlarım diye ikizim tamam dedi ben üstümü çıkardım bide ne görüyim tam atlıcam zaman altımdan 1.5 m boylarında balık geçti dedim sudan öle gözüküyor sonra suyun yavaşça üstüne çıktı birde ne görüyim camgöz :'( hemen gittim doğrulamak için sorduk ordaki balıkçıların misinalarına dolandı çekmeye çalıştık misinayı kopardı ben hemen ewe gittim net ten araştırdım gördüğüm gerçekten cam gözmüş aman dikkat körfezin en tehlikeli balığıymış sonra 1 daha denize girmeme kara rı aldım (yüzersem havuzda):D:D:D bu tamamen doğrudur yemin ederim |
Genç balıkçı aramıza hoşgeldin. İki ricam olacak ilki kurallar gereği imzanı doldurman (isim,yaş,şehir bilgileri), ikinci ricam ise lütfen Türkçeyi güzel kullanalım yazıyı okudum ama anlayamadım.
|
Camgözden denizde değil de karada korkun bence.Takımların gittiğiyle kalırsınız.Denizde zaten kendisi kaçar.:D:D:D
|
hoşgeldiniz....nice avlara saygılar..:helal:
|
türkçe konusuna tamamen katılıyorum. yazıdaki türkçe kullanımı camgözden tehlikeli olmuş:P
|
genç balıkçı arkadaşım her halde biraz korktun yazınıda o heyacanla yazdın bir sonraki yazılarının,paylaşımlarının çok daha düzgün olacağına inanıyorum. aramıza hoş geldin....
|
Aynen katılıyorum:)
Alıntı:
|
hepinize teşekkürler daha anılarım war :)
|
sen bakma onlara.taze kan lazım siteye hoşgeldin.
|
Alıntı:
Saygılar..... |
Saat 22:55. |