![]() |
sinek
arkadaşlar kancalara sinek takın ve sadece sonucu görün derim tutacağınız balığın boyutları aşırı büyük olmasa da işinize yarar hadi rasgele
|
Önce sineği sonra ballığı yakala diyorsun yani ;)
|
teşekkürler. ancak 100 çeşit sinek var ?
Hangi sinek ? Bildiğimiz kara sinek mi ? Eğer kara sinek ise, ancak en küçük boy sinek iğnede varlık gösterebilir. Diğerlerinde görünmez bile.. sonuç olarak da isparoz yakalayabiliriz :P |
Alıntı:
|
Sinek yakalamak zor değil.
Bir poşedin içine karpuz, kavun veya muz kabuklarını koyun (içini afiyetle yiyin yoksa olmaz :P) Gevşek bir biçimde bağlayın. (Tutma yerlerinde, yani bağladığınız yerde boşluklar kalsın ki sinek içine girebilsin) Bir iki gün balkonda bekletirseniz, torbada onlarca sinek yakalayabilirsiniz. Diyeceksiniz ki, nereden biliyorsun ? :) Bukalemun yetiştirmiştim bir dönem. Fellik fellik sinek topluyordum sağdan soldan :) Ölü olunca da yemiyordu.. Onları bu şekilde topluyor sonra kanadının birini yolup Buki'nin önüne bırakıyordum :) |
sinek avı tamamdır. teşekkürler xnode.. kaldıki tatlı su mu? deniz avı mı? at sineği mi? mor sinek mi?
|
her çesit sinek olur ama biraz iri olanlardan yakalayabilirseniz balığın da boyu büyük olur
ayrıca deniz hariç her yerde kullanabilirsiniz |
Alıntı:
Mesela dağda falan kullanabilir miyiz ? :helal: |
Alıntı:
ve tabii ki altyapı yetersizliğinden dolayı yağmurdan sonra oluşan su birikintileri :D |
Sinekle uğraşmayalım kardeşler, adam gibi kes sülünesini,kurdunu yolla gitsin :D
|
Saat 00:36. |