![]() |
Türk insanının ölmeden önceki son sözleri :)
Türk insanının ölmeden önceki son sözleri...
- kaptan şarampol...!!!!! - ey ruuuuhhh, geldiyseeen... - o irmikleri neden aldın nurhan, helva mı yapıcan? Niye? - doğalgazın ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor ve doğalgazla çalışan ilk ocağı huzurlarınızdan yakıyorum - evladım, beni karşıdan karşıya geçirirmisin ? - geeel, geeel sağ yap geeel... - bah bah bah hala uzunlarla geliyo... - canikom, bu etin tadı sana da biraz garip gelmedi mi? - müjdemi isterim turhan abi bi kızın daha oldu. - ordular ileri... Allah, Allah, Allah, Allah... - Yeşil nedir yaa yeşi otta olur olum.. Kim bekler lan yeşilin yanmasını ?! - Eşek şakası yapmayın olum lan !... - Bekle Cemşit abi ben bi dalıp çıkıcam - Korkma hanım bu saatte kapımızı Kim çalacak, tanıdık biridir. - Hala karlı gösteriyor mu hanımm? - Elektrikçiye ne gerek var canım, ben hallederim. - Elçiye zeval olmaz. Ighghh. - bak şimdi nasıl solluycaz denyoyu... - Abi kırmızı yanıyo..... - gel abi burası boyu geçmiyo. - aya bak aya, kamyon farı gibi !!! - ben denedim korkmayın. - kadri abi, suyun derinliği önemli diil, asıl iş atlamasını bilmek. seyret şimdi.. - yav hayrettin abi, burası galatasaray tribünü diil galiba... - vakkas abi. Senin için öyle böyle diyorlar, dogru mu? - hihoha... Bak gelen sey köpekbalığına ne kadar da benziyor. - rasim abi, kafesin kapısı kapalı de mi sakata gelmeyelim ? - nalan, bi kibrit yak da bak bakalım ne kokusuymus... - baba... Ben hamileyim. - yapma Ekrem abi, şeytan doldurur. - rasim abi şu omuzumu bi kütürdetsene. - sözünü geri alman için sana beş dakka veriyorum. - bu külüstür essahtan 200 yapıyo mu? - ben bunu bilir bunu söylerim refik. Tren yolculugu en guvenilir yolculuktur. - arkamda duracagina gel de uçurumun manzarasina bak kocacigim... - semra'cigim bak arabanin ibresi 200'u gösteriyor. - valla bak sarhos bile olmadim bacanak. Gel bir büyük daha devirelim sonra yola çikariz - senin warya ben taaa yedi gelmisini gecm....... - abi bu dolu mu? - Tamam sakin çocuklar.. Burda bu yılan türü çoktur ve zehirsizdir. Ben hallederim şimdi onu - sen sandalyeyi tut ben alırım. - çek şunu be! şeytan doldurur! - Kara murat benim ! - sonra silahı aha böyle tuttuuuu.... - bak şimdi el freniyle dönücem... - bu ip kopmaz dimi ? - vay anasını adamlar amma asansör yapmışlar ya. Vaybe... - olum ne varki bunda... - olum korkacak ne var, ayağınla şuraya basacaksın sonra şurd...... - baba ilerde keskin bi viraj var... - eee bu da agri kesici ne farkeder ver bakim. - ateşle oyun ol........ - refik bu neymiş böyle ya gel bi de sen bak... - şşş seyyarı versene olum. - yok lan biz köyde devamlı yiyoruz bu mantarlardan - ceren bak şimdi ellerimi bırakarak kullanıcam... - abi bi saniye izah ediyim... - buna sakın basma. PEKI.... - Sıkı tutun ! - bi de ben bakiim.. - harbiden zararsızmış bu.. - sence bu bir tuzak olabilir mi ? - bak tek ayağım dışarda kullanıyorum... - burası kayalık değil, gel sen burdan atla... - şu karşıdan gelen abinle baban değil mi ?? - geç abi serbest ! - geç abi topukla... - ya sen geç boşver, o gelince kadar ohoo - yok lan patlamaz merak etme.. - yavaş yavaş bırak sen ipi... - şu kamyonu geçsene rifat sıktı valla.. - yok lan ne piranası, daha neler... - şu otobüsten sonra fırlayın.. - bana bişey olmaz.. - ne varki olum o bişey deil bak şimdi... - ya boşversene, hangi çağda yaşıyoruz, medeni bi şekilde anlaşırız.. - akü başlarını değiştirirsen ne olur ? yapma. PEKI ... - olm ege'de köpekbalığı ne ara... - tıpayı açabilirsek kayıktaki su boşalır - abi işe bak ya, uçak gökdelenle aynı hizada uçuyo... - bak şimdi kız nasıl tavlanırmış öğren - olm 15 senedir 1 kaza bile yap... - sen benim kim olduğumu biliyon mu !!? - korkma ben arkandayım.. - bunda korkacak ne var olum alttarafı ... - bu düğme n... - sallama fazl.... - durun lan itmeyiiinnn.... - bu ne olm bunlar çocuk oyuncağı... - yardıma ihtiyacım yok - ya bu süt bozukmu ne ? - olm 10 kişiyiz gelmeye cesaret edemezler.. - eee napalım, camı silmiycezmi yani.. - bıçağı öyle sallam....ınğght - bak direksiyonu tutmadığım halde ne sağa ne sola çek... - nalan bak dipten kum çıkarıcam.. - abi geçeriz geçeriz bas sen.. - tamam önden ben gideyim.. - valla araba iyi kaçıyo harbiden.... - korkma lan kurusıkı - dağ başımı lan burası ! - sen kaç metre dalmıştın.. bak şimdi bana.. - ya at sen ben tutarım. alla allaaa.. - olm tarih yazıyoruz burda, bak şimdi... - sıkıyosa çek tetiği.. - bak len ne yapıyorum heh heh, baksanıza ol... - abi bak şimdi paraşütü daha geç açıcam böylece yere daha hızlı inmiş olucam. izle bak - ne çarpacak abi şalteri kapattım, panik yaratmayın... - cabbar ayrılmak istiyorum ben gaffarı seviyo... - gel bak.. manzara burdan daha güz... - boşversene havlayan köpek ısırmaz (pitbull) - o silahı alır d.t.ne soka.... - napıcan lan meyve bıçağıyla bizimi öldürüc... - şunuda şuna karıştırdık mııııı - abü, ben ettim sen etme abüü.. - valla acayip soğuk şu mangalı içerdemi yaksak ? - yok len böyle altı şeyli olanları zehirsiz oluyo bunların.. - herkes yapıyo olum.. nolucak.. - aha burası derine benziyo, burdan atlıyalım.. - olm çok zevkli yaaaa. - valla tutmasaydın gidiyomuşum..çattt - ben hallederim. elektriği kapadın di mi ? - derin değil olm. bak boy veriyom. - imdat! - ya gel 5 kişi sığarız... - birsen öndeki araba duruyo gal... - ya işin yoksa üstgeçide yürü, gel şurdan geçeriz.. - hey yavrum heyt, babandamı paraşütçüydü be ! - hasan abi bak suyun altında 3 dakka kalıcam. saat tutsana.. - fatih siz bekleyin biz zıpkınla dalıp çıkıcaz.. - düşündüğün gibi değil, açıklayabili... - olm cenk ciddiyim bu sefer patlatıcan şofbeni.. - korkmayın lam en fazla ısırır.. - nereye gitti bu kaset ya off be (arabada) - amma alçaktan uçuyo herifff - hilmi abi yapma bak, harbi söylüyorum o aradan geçemeyiz. - olum kitabını yazdım ben bu işin.. bak şimdi... - abi yan arabadaki karıya bakh ohaa.. - oha nası gömmüş herif ya vay ayı va... - yok lan, çok hızlı gittiği için öyle görünüy... - cikiyorum, beni koru.. - olum bak bu hareketi bi filmde görmüşt... - yok be baba burada köpekbalığı ne arasın. aha atlıyom.. - abi sen akupunktur bildiğine eminmisin ? - ben sürerim.. - haddi bee bizde cay bekliyoz. ocak sönmüş. yakayım.. - ne depremi olum tansiyonun düşmüştür. - efsaneye göre buralarda yaşayan dev bir timsah varmış - ulan bu çantayı hangi salak unuttu acaba..(bomb) - zittiğimin mangalı yanmadı gitti ya. la hasan şu benzin bidonunu versene.. - geceyi burda geçirebiliriz burası güvenli.. - tamam ! şimdi yavaşşça silahı yere bıra.. - cabbar abi sigara içme istersen, bak burda hidrojen falan diyo. - bence bu tepeyi boşuna bekliyoruz inip bizde kovalayalım. - komutanım düşman ordusu garip bi şekil aldı, ne biliim hilal gibi birşey - sen burada bekle ben bi kontrol edip geleyim. - ooof of iki saaate.. bırak ya bırak, ben yaparım. - merak etme ben onu sakinleştiririm. - şu kornişi takarken uçarmışım şurdan hahaha - yok lan sağlam. çökmez merak etme - olum önüne bak aloo, kime diyo... - beyler bana bişey oluyo sanırım... - hiç bi b.k yapamazlar. hadi yapsınlar göreyim.. - yok lan ne kuş gribi, huhaha gel otur yiyelim şunu.. - sen geç ya, bırak onlar yavaşlasınlar.. - yok lan daha neler... - priz topraklı dimi ? - bak şimdi araba roketleyecek.. - şimdi iseeee, bu sıvı çözeltiyi dikkatlice ekliyoruzzz.. - dur daha son sözümü söylemedim - olum sarkmayın balkondan aloo.. ne var lan aşağıda merak ett.. - abi bu benzin kokusuna hastayım b... - tamam, ben 3 deyince hep beraber atlıyoruz. biiiiirr - abi neden bütün araçlar karşıdan geliyor ? - gene olsun gene yaparım.. - iyi bak şimdi.. arabayı uçuruma sıfırlıyc.. - öğren olum bunları heh heh. iyi bak şimdi.. - bunun son kullanma tarihi geçmiş ama taze görünüyo, atmayalım günah. - off, kask çok terletti be abi - şu kutuyu sabahtan beri kurcalıyosun ver şunu bi de ben bakim - sigortaları indirmeye gerek yok, ben hallederim.. - korkma lan.. tetik boşluğu diye bişey var - bizim bu laflara karnımız tok koçum.. - izle bak şimdi.. - şunu da geçiyim yavaşlıycam abi. - mehmet bu yol çift yönn! - eeeee.. bastım bişey olmadı.. - ohaaa. tavuk ekmek 50 kuruş.. - yok lan nehir buz tutmuş kırılmaz gel.. - şu aşağıda karınca gibi görünenler varya. onlar insan.. - Zıpkını bu şekilde omuzuna dayayıp.. - Bu şekilde yaparsan istediğin kadar bas bişey olmaz. Al.. - Abi bence fazla ısıtmayalım bi sakatlık olabilir.. - Huuop beyler.. Valla en güzel yer benim yerim. Kasada serin serin oohh. - Amma ödleksin yaa. Olum bunlar 50 tane testten geçiyo. Öyle olsa kimse binermi bu radara... - Ye olum korkma bişey olmaz. Zehirli olsa hayvanlar yermi bunu. - Hoca, hepimiz birden çıktık çökmesin buras... - Tehlike benim göbek adım olum.. Öğren bunları.. - Varya.. adam burdan bi düşse.. :deli: Hazırlayan : Cem XNODE Aklınıza gelenleri sizde ekleyin lütfen |
- hilmi abi çakmağını bi versene tüp gaz kaçırıyo mu bi kontrol edeyim...
Yaz aylarına özel: - baba bak şimdi, 20 cm derinlikte ki suya 10 metreden atlıycam, aşağısı cıvır kaynıo hepsi bana kesik olucak.... Kış aylarına özel: - oğlum bak bu araba önden çeker, asfalt buz tutmuş felan hikaye buna... |
Süpersin cem abi yaa :D yarıLdım burda :)
|
emeğine sağlık cem gerçekten çok güzel.
|
Abi süper bize ekleyecek birşey bırakmamışsın. Yani nasıl bir milletiz ki bile bile böyle ölüme gideriz :D
Yani bizim gibi millet dünya üzerinde zor bulunur. Diğer gezegenler için birşey söyleyemiyorum :D Bu arada "Türk müsün canım?" adlı kitabıda kesin okumanızı tavsiye ederim. Orjinalini 4-5 ytl civarı bişeye almıştım harika ötesi komik tam olarak bizi anlatıyor kitapta herkes kendinden en az bir parça bulur :D |
Saat 21:51. |