![]() |
You tube nasıl erişiriz (bilmeyenler için)
arkadaşlar bildiğiniz gibi you tube kapalı kapalı olduğu için güzel balık avı videolarını izleyemiyoruz vereceğim adresten you tube ulaşabilirsiniz ktunnel.com girdikten sonra aşağıdaki begin browsing yazısına tıklayın ve you tube girin herkese selamlar.
|
Ben HotSpot Shield'ı kullanıyorum. VPN olarak bağlanıyor.
Aşağıdaki linkten programı çekiyorsunuz. Çalıştırdığınız programla istediğiniz zaman devreye sokuyorsunuz ve %100 güvenli. Üstelik ücretsiz ve çok hızlı. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
DNS ayarlarınıza 4.2.2.1 ve 4.2.2.5 yazarsanız o zamanda izleyebilirsiniz ;)
|
Hasan abi şu an aynen dediğin gibi yaptım fakat faydası yok giremiyorum hala.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
emre kardeşim seni ben tebrik ederim konuları gerçekten iyi takip ediyorsun birkaç kelime olsa bile cevap yazma gereğini duyuyorsun bu sitede dikkatimi çeken konular ne olursa olsun çok kişi cevap yazma gereği duymuyor konu görüntülemelerine bakıyorum çok fakat cevap yok onun içinde çok arkadaşımızın belkide yeni konu açma hevesi kalmıyordur böyle olduğu sürece burada çok eski konular kol gezer bilgi paylaşılırsa işe yarar neyse lafı fazla uzatmayım sana başarılar dilerim herşey gönlünce olsun.
|
Başlattan Çalıştıra tıklayınız ve aşağıdaki satırı olduğu gibi yazıp enter tuşuna basınız.
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts Entere bastığınızda Birlikte Aç penceresi çıkacak. Pencereden Not Defterini seçiniz ve açılan Not Defteri penceresinin en alt satırına aşağıdaki satırları yazınız. 208.117.236.70 youtube.com 208.117.236.70 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] şu anda bende sorunsuz açılıyor.Rastgele.. ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Daniel Ahearn - Down For the Count dinliyorum:P |
Saat 13:41. |