![]() |
yine ben
selam arkadaşlar birkaç kez resim eklemeye çalıştım ama sitede sorun var galiba bir türlü olmadı aynı meralarda yeni avlarım artık meraya sino düştü hadi hayırlısı peşlerindeyim
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Volkan'cım sen ne yaptın öyle ya valla balıklara hayran kaldım. Eh artık darısı bizim başımıza. Kardeşim sana afiyet olsun.
|
Alıntı:
|
Yine mi sen abi ya :P Abi fenasın sen yaa :) başarıLarın devamını diLiyorum dicekte başka bişey buLamıyorum:)
|
Alıntı:
|
maşallah volkancım gine yapmışsın yapacağını eh bizdende tebrik etmesi kalmış afiyet olsun saygılar sevgiler..
|
üstad sen bize bu fotoğrafları gösteriyorsun. biz tuttuğumuz yarım kiloluk balıkları beğenmeyip bırakmaya başladık amaa :P
|
budur balık
Volkan tebrik ederim, av budur demekten kendimi alamadım, denızın altında işim olmaz ben görseydim kaçardım :)) dermıişim ...
|
Volkan kardeşim tebrikler ki ne tebrikler. Oltayı bi kenara atıp elde zıpkın suya yatasım geliyor senin resimleri gördükçe :D
|
teşekkürler arkadaşlar eylemlerim devam edicektir:deli:
|
Saat 16:45. |