![]() |
Dyneema iplere DİKKAT
Merhaba,uzun bir süreden sonra tekrar aranızdayım,aslında başıma gelen bir olaydan dolayı sizleride uyarma ihtiyacı duydum.Özellikle derin suda ip kullanarak (200-400mt)avlanan arkadaşlarım lütfen uyarımı yabana atmasınlar.Piyasaya yeni sürülen 8kat oldugu idda edilen Dyneema ipler sünüyor ve balığı hissetme şansınızı tamamen ortadan kaldırıyor.Eskiden piyasada bulunan aynı marka iplerde bir sorun yoktu özellikle gri renkde olanlarında,ama bu yeşil ipler berbat birde parmaklarınızın arasında ipin köşeli oldugunu farkedeceksiniz(ince bir kibrit çöpü gibi)
İsmini vermeyecegim bir firmadan ben işyerimde satmak için aldıgım bu ipin tamamını iade ettim.Umarım uyarımın faydası olur.Sağlıklı mutlu günler dilerim. |
Ben de aldım ama kısmetse yarın deneyeceğim... Daha önce aldıklarımdan memnun kalmıştım... Sonucu bildiririm..
|
Uyarınız için teşekkürler,reklam olmasın diye marka ismi vermemeniz de çok düşünceli bir davranış.Lakin ip misina ile ilk defa tanışacak olan arkadaşlar için iyi ve kötü seçim ayırımı yapamayacaklarından, bu durum tamamen satıcının insiyatifine kalmış olacaktır.Nacizane fikrim, piyasadaki denenmiş iyi ya da kötü malzemelerin açıklamalarıyla birlikte lanze edilmesi.Böylece ithalatçı firmalarda en azından satılmadığı için bu tarz malzemeleri getirtmeyip kaliteli olanları pazara sunarlar diye düşünüyorm,sevgilerimle
|
Saat 00:32. |