![]() |
04-08-2008 sabah avı karadeniz ereğli
merhaba arkdaşlar sabah 5buçuk gibi çıktık balığa 11.30da döndük 3 kişiydik karadeniz ereğli tersaneler bölgesinin karşısında avlandık 5 ,5buçuk kilo kadar mezgit aldık işte fotolar :( açık yeşil simli beyaz kancalı çapari
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bi bu kadarda arkdaşa paylaştırdım [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] burdada denizden karaya adımımızı attık felaket sis çöktü denizin üstüne zamanlamamız her zzamanki gibi süperdi görüş 0 oldu |
Alıntı:
Tebrik ederim balıklar biraz ince ama çıtır çıtır gider :) Afiyet olsun |
=) ayıp olmasın dedim :D gerçi ayıplık bi konu değil ama olsun :)
|
tebrik ederim balıklar süper afiyet olsun :)
|
Alıntı:
TebrikLer abi çok güzeL av oLmuş en azından deniz havasını tadmışsınız ;) |
Tebrikler güzel av yapmışsınız.. :helal:devamının gelmesi dileklerimizle..
Ayrıca gerçekten sansür iyi olmuş.. :D Av harici yeni bir tartışma konusu da önlenmiş oldu böylece..:D:D |
Sansür sansür baktım baktım anlayamadım ama sonunda anladım.İlk bakıştada hiç belli olmuyo valla heee:deli::helal: tebrik ederim balıklarda şahanee afiyet olsun
Saygılar.. |
ehehe teşekkürler =)
|
Bu arada avatara da sansür istiyoruz abi :) :P
|
Saat 15:28. |