![]() |
Karma avlarım
Herkese merhabalar forumunuza yeni üye oldum ve bazı avlarımı sizlerle paylaşmak istedim.
Dalın sağlıcakla... Önce güvenlik... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Bu yer bana çok tanıdık geldi :) Sanırım tahmin ettiğim yer
Avlar gayet güzel tebrik ederim. |
Alıntı:
Teşekkürler... |
Evet abi biraz bilindik yer ama fazla gürültü patırtı olmadı mı balık yapıyor :)
|
Tebrik ederim. Gayet güzel avlar. Bu arada bahsi geçen yeri ben bilmiyorum :)
|
Mükemmel
Yer de güzel, balıklar da:) Aman yer ve sır verme arkadaşım:D
|
TebrikLer gayet güzeL baLıkLar son resimdeki Levrek baya hoşuma gitti :)
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Xanderzone kardeşim öncelikle tebrik ederim. İmza ayarlarını yaparsan hitapta kusur etmeyiz.Daha güzelleri ve irileri rasgelmesi dileklerimle.
|
İlk resimdeki balık uğraştırdı heralde yüz ifadesi çok sert :D
Eline sağlık dostum harika balıklar. |
Saat 06:25. |