![]() |
akşamsuyu kalamarı
selam dostlar akşam kalamara deneme avı yaptım baktım ki sezon açılmış
bende sezonun ilk kalamarlarını yakaladım lezetini unutmuştum çok iyi geldi birazda avından bahsediceğim [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bu takıma 60lık misina bağlıyoruz yaklaşık 20 metre saldıktan sonra teknemizin en ağır yolunda ilerliyoruz arasıra boşa alıyoruz kalamar yeterince hızlı değil zokayı rahat yakalaması için çok ağır olmalıyız genelde akşam güneş batışında başlıyan av sabah güneşin doğuşuna kadar sürüyor çok derinlere gezmiyoruz ilk akşam suyu sabit demirliyoruz hava karar maya başlayınca tura çıkıyoruz demirleme zamanında kalamar kıyıya iniş yaptığı için zokayı sade bağlıyoruz onun özelliği ağır batması bir süre bekliyerek ağır ağır çekiyoruz akşam turunda ise kalamar vuruş yaptığızaman aynı palamut gibi balığı aldığımız yerden turluyoruz ve devamını diliyoruz devamı vurursa bu şekilde bir netice alıyoruz [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Çok güzel, eline sağlık, taze kalamar gibisi de yok gerçekten.
Yanısıra; ne yaptın, tekneni satabildin mi ? |
Süper av olmuş Volkan abi teknikte biraz değişik öğrendiğimiz iyi oldu.
|
güzel olmuş abi süper
|
teşekkürler arkadaşlar bu arada tekne daha satılmadı;)
satılır satıllaz yeni birtekne alıyorum çok daha büyük ve geniş |
Tebrikler Volkan çok güzel av olmuş :helal: Afiyet olsun..
|
Eline sağlık Volkan kardeşim, bahsetmiştin orada kalamar olduğundan daha deneyemedim aa bu hafta içi inşallah kısmet olursa kalamardayım :D
|
Volkan iyi bir av cıkarmışsın her zaman oldugu gibi.
Devamını dilerim. Dedigin teknigi ilk fırsatta deneyecegim. |
Alıntı:
|
Öncelikle tebrikler.Kalamar avı hiç denemedim bilgiler için sağol..Kıyıdan sadece kalamar avına çıkanlar var.Denemem lazım .
|
Saat 21:54. |