![]() |
çeşmeden selamlar
eğer kabul ederseniz aranıza çeşmeden katılmak istiyorum.
yaz kış çeşmede yaşıyorum. 38 yaşındayım. mimarım. evliyim 7 yaşında bir oğlum var. denizi ve doğayı çok seviyorum. amatör balıkçı aday adyıyım. 3.75 mt 5 bg polyester tekne aldım. fırsat buldukça denize çıkyorum. sizin gibi ustalardan öğrendiklerimle amatör balıkçı adayı olabilmeyi umud ediyorum. saygılarımla..... |
Aramıza Hoşgeldiniz :)
|
Hoş geldiniz mimar bey
(isim belirtmediğiniz için böyle hitap edebildim) Selamlar Saygılar |
Mimar bey hoş geldin.Biz de inşaatçıyız balıkçıyız.Ama biz izmirde balığı zor buluyoz tekneyle gittiğimiz halde fazla iyi balık yok. Çeşme balığın cenneti iyi avlar yapabiliyormusun? selamlar.
|
selamlar onderalbas
öncelikle çook acemi olduğumu söyleyeyim. kim ne dediyse aldım teknenin içinde oturacak yer kalmadı.. kutular dolusu malzeme.havanın durgun olduğu pazar günleri sabah 10 dan akşam 7 ye kadar sırti çektim . bir kez bile vurmadı.
söylenenleri kağıda yazıp tatbik ettim yine olmadı. eagle 168 balık bulucu aldım c.tesi yada pazar günü kısmetse denicem.değerli bilgilerinize ihtiyacım olacak. tekne almadan önce kıyıdan isparoz dedikleri balıktan tutuyordum . kıyamayıp denize atıyordum. teknik açıdan her şey tamam gibi iş bilgiye kaldı. saygılarımla.. |
İlk yanlış :) balığın en güzel av verdiği saatlerde av yapmamışsınız. Yani sabah gün doğumundan sonraki ilk 1-2 saat ve gün batımına 1 saat kaladan itibaren çok iyi av verir hemen hemen tüm balıklar. Ayrıca sırtı işi çok bilgi, tecrübe gerektirir bunlarda zamanla edinilir. Yinede Erol abinin sırtıyla ilgili yazdığı yazıları okumanızı tavsiye ederim.
|
Oranj kardeşim aramıza hoş geldin.Katılımcılığının devamı dileklerimle.Bu arada imza ayarlarını yaparsan hitapta kusur edmeyiz.Sevgiler.
|
hoşgeldiniz, iyi sohbetler dilerim.
|
aramıza hoşgeldiniz.....
|
Aramıza hoşgeldiniz Önder; ben de Çeşmedeyim her yıl Mayıs'tan Ekim'e kadar. Bir gün biryerlerde mutlaka görüşürüz denizde:)
Kolaygelsin... |
Saat 21:34. |