![]() |
hafta bası ildırı
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
resmi deneme olarak yolluyorum..yeniyiz malum..:)........... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ....ve ekibin tamamı;) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ...güzel video cekimleri de var yakın zamana ait en kısa zamanda onlarıda atıcam siteye .hele su fotoyu bi basarayım da....:rolleyes:tüm balık sevdalılarına rastgele |
ekip fotoğrafı temmuz basında cekildi yanılmayın.bi sürü lidaki var.bilenler şimdilerde o kadar lidaki cıkmadığını bilirler ıldırıda bu mevsim.
|
Karabins tebrikler paylaşım için teşekkürler.İmza ayarlarını yaparsanız hitapta kusur etmeyiz.
|
turgay abi uğrasıyom ama henüz basarılı olamadım o konuda..bir de abi videoları nasıl yüklüyoruz.ilgili site kapanmış sanırım
|
Merhabalar
Öncelikle hoşgeldiniz video için yardım konusu şurda bakabilirsiniz [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] balıklar için ise tebrik ederim tüm ekibi |
sanırım mahkemece engellenmiş
|
Sevgili Murat hoş geldin
Selamlar Saygılar |
maşallah maşallah.Bereketi bol olsun.Oldukça yorulmuş olmalısınız.İndir bindir.
|
Saat 21:48. |