RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Çupralar (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=5171)

nevzat 14-09-2008 17:01

Çupralar

Değerli dostum Erhan ile heyecanla beklediğimiz hafta sonunun gelmesiyle sabah saat 02.45 gibi Erhan ve eşi Tülay ın bize gelmesiyle av maceramız başladı.Rüzgarsız ve dalgasız gayet güzel bir ortamda avlağımıza geldik .Şafak sökene kadar kayda değer balık alamadık şafağın sökmeye başlamasıyla 2 adet kaba lidaki heveslerimizi arttırdı .Günün bu kadar balıkla biteceğini düşünmeye başlamıştım zaten etrafımızdaki teknelerde birer birer gitmeye başlamışlardı.Kahvaltı faslından sonra yemleri tazeleyip tekrar oltaları suya attık kısa bir beklemenin ardından ilk çuprayı çektim balığı oltadan çıkarıp diğer balığı oltayı elime aldığında aynı ebatlarda bir tane daha paşanın gelmesi sevincimizi bi o kadar daha arttırdı.Kısa bir süre sonra olta bir daha basıldı ve aynı ağırlıkta bi balık daha çekmeye başladım.Fakat yarıya kadar çektikten sonra kurtuldu .Bundan sonra iri bir karagözden başka balık gelmeyince dönüş kararı alındı .Hoş sohbeti balıklarla süslediğimiz çok güzel bir gündü. [IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG][IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG][IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG][IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG]

xnode 14-09-2008 17:24

Elinize sağlık, balıklar gerçekten çok güzel. Merkezde mi avlanıyorsunuz yoksa dikili foça mordoğan gibi yerlerde mi ?

poyraz kaptan 14-09-2008 17:44

Elinize kolunuza saglık güzel av olmuş Rastgele dostum

turna 14-09-2008 19:21

Arkadaş onlar kagöz dedesi,ellerine sağlık,afiyet olsun.

gerence 14-09-2008 20:30

Çipuranın ağa babası bunlar ..!

Yakalayıp fotoğraflarını bizlerle paylaştığın çipuralar son zamanlarda gördüğüm en yakışıklı balıklar:) Maşallah güzel paşalar yaklamışın. Çipura diye ben buna derim işte:helal:!!!

paşalı 14-09-2008 20:31

Alıntı:

turna tafarından gönderildi (Mesaj 55391)
Arkadaş onlar kagöz dedesi,ellerine sağlık,afiyet olsun.

Mehmet kardeşim o iki iriden bahsediyorsan onlar Çupura hemde ağadayısı.Sevgiler saygılar.

ibrahimz35 14-09-2008 21:10

Nevzat abi,
Eline sağlık güzel bir av olmuş, çupuralar harika.
Nevzat abi, nerden ve ne ile yakaladın çupuraları paylaşırsan seviniriz.

levrek 14-09-2008 21:12

Maşallah,maşallah...

Taygun KOCABIYIK 14-09-2008 23:50

Nevzat abicim rüzgar yokmuş ama sen fırtına gibi esmişsin tebrik ederim.
Mehmet abide herhalde aradaki bir adet hakikatten iri olan karagöze atıfta bulundu.

orFoz17 15-09-2008 01:22

Oh oh bereketli olsun.Mükemmel bir av olmuş tebrikler...

Saat 21:56.