![]() |
02.10.2008 Çeşmealtı Raporu
Sabah çeşmealtı limanından yola koyulduk. Her zamanki yerimize giderken havanın tempoyu yükseltmesi bizi engelledi. Bizde geri dönüp tesadüfen bulduğumuz bir yere çapayı attık.
Şansımıza bir kaç parça balık alabildik. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Tebrikler,ortaya karışık nevale çıkmış,güzel av olmuş ellerinize sağlık.afiyet olsun.
|
Tebrikler İbrahim abi bayramlaşmışsınız balıklarla :)
Bizde karaburundan açıldık hava kararsızdı bi esti bi kaldı balıkta şaşırdı ne yapacağını Öğlenden sonra ancak birkaç parça balık alabildik. Raporu bende yayınlıycam biraz sonra. |
Maşallah İbrahimcim yine yapacağını yamışsınız.Ne o mırmırlar öyle ya hele biladerin oltasındaki süper.Afiyet olsun kardeşim.
|
elinize bileğinize sağlık. mırmırlar harikaymış.
|
Tüm ekibi kutlarim tebrikler,afiyet olsun ellerinize emeginize saglik paylasim icin tesekkürler.Sonraki avlariniz daha bereketli olmasi dilekleri ile bol sanslar,rast gele.
|
ibrahimcim tebrikler,
bizde dün uzunada fener civarındaydık, bol bol gopez ve izmarit aldık biraz karagöz ve biraz mercan... 1 tane de iri kalamar yakaladım, oltadaki karagöze yapışmış ensesinden dişlemiş, diğer bir iğne sırtından geçmiş :) fot. makinasını arabada unuttuğum için resim çekemedim.. güzel paylaşımın için teşekkürler, daha irileri de rastgele :) |
tbrkler.
tebrikler.biz daha siftah edemedik tekne ile kıskanıyorum valla..
|
Salih abi,
Bizim teknenin yaklaşık ikiyüz metre gerisinde polyester bir tekne vardı. İçinde sarı yağmurluklu birisi vardı o sen olabilir misin? Hatta yanımızdan geçerken sana selam verdim. |
Alıntı:
ama seni tanıyamadım kusuruma bakma olur mu ? |
Saat 15:13. |