![]() |
18 Ekim 2008 Urla
18 Ekim 2008 Urla
2 kişi toplam 9-10 kg kadar balık yakaladık, büyük çoğunluğu izmarit, karagöz olmak üzere istavrit, isparoz ve mercan 2 kişi toplam 100 adet sülünez kullandık, misina 0,35 – iğne 505 4 numara, Fahri kardeşim ve antenli mercanı :) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Sabah rapalamıza takılan bir kalamar (levrek geliyor diye bizi sevindirmişti ama ) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Toplam 1 kova balık :) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Güzel av olmuş Salih Reis.devamını dilerim.Afiyet olsun.Hele o kalamar yokmu.Maşallah maşallah.
|
salih bey tebrikler güzel av yapmışsınız.. kalamarda süpermiş.. devamının gelmesi dileklerimle..
|
Salih abicim tebrikler hele hele o antenli mercan yok mu. Yıllar önce bir tane yakalamıştım o mükemmel renkleri hala gözümün önünde.
|
Salih abi,tebrikler özellikle antenli mercan harika afiyet olsun.
|
Güzel av olmuş elinize saglik
|
Salih kardeşim tebrikler antenliye bayıldım bana daha hiç nasip olmadı.Afiyet olsun.
|
cok güzel av tebrikler...
|
Saat 06:11. |