RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   FOTOĞRAFLARIMIZ (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=10)
-   -   29 ekim 2008 akya (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=5327)

walras 30-10-2008 17:11

29 ekim 2008 akya

dün sabah güneş doğmak üzere iken at çek için arsuz yolu üzerinde bir kaç değişik yerde denemeler yaptık. tam pes etmek üzere iken attığım mikaya yapışan bir akya ve hemen 1 saniye gibi bir süre sonra bir şapırtı.. inanılmaz bir ağırlık.. misinam kopmasın diye kalamayı gevşettim. bir yandan kaçıtrma korkusu muhteşem bir adrenalin.. kamışı kırmamak için bırakıp misinayı kendim toplamaya başladım.. veee işte göründü... iki adet akya :helal: uzun süren bir savaştan sonra benim oldular. toplam 1.950 gram. çok büyük değiller ama iki tane olması halk arasında "yusuf" olarak bilinen adrenalin hormonumun tavan yapmasına sebep oldular. rahmetlilere teşekkürü borç bilirim :deli:.şimdiye kadar hiç bu kadar heyecanlanmamıştım.. fotoğraflar telefonumda.. usb kablosunu bulur bulmaz paylaşacağım

lineerman 30-10-2008 19:20

bayramın kutlu olsun alper:) tebrik ediyoruz.bizde arsuzdaydık askeri kampta ama bi numara yoktu.bir iki çupra aldık sadece.at çekte takip bile olmadı.üstelik herşeyi denedim:( gayrı sana takılacam ben:)

walras 30-10-2008 19:32

Alıntı:

lineerman tafarından gönderildi (Mesaj 56684)
bayramın kutlu olsun alper:) tebrik ediyoruz.bizde arsuzdaydık askeri kampta ama bi numara yoktu.bir iki çupra aldık sadece.at çekte takip bile olmadı.üstelik herşeyi denedim:( gayrı sana takılacam ben:)

ne zaman müsaitsin sayın hocam bilmiyorum ki...kaç defadır arıyacağım diyorum ders varmıdır, bölmeyim diye düşünüyorum valla.. en kısa zamanda gidelim abi.. selamlar..

1940g 31-10-2008 12:11

tebrikler.. Daha büyüklerine...

Taygun KOCABIYIK 01-11-2008 22:20

Tebrikler Alper abi bende arkadaşları eğitime götürdüm 29 ekimde :) onların balıkları oltadan çıkartmaktan, takım bağlamaktan arta kalan vakitte 2 kilo civarı bir ahtapot yakaladım fotoğrafı henüz elime ulaşmadı benimde ulaşınca paylaşıcam :)

gerence 01-11-2008 23:45

Eğitim şart:)

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 56740)
Tebrikler Alper abi bende arkadaşları eğitime götürdüm 29 ekimde :) onların balıkları oltadan çıkartmaktan, takım bağlamaktan arta kalan vakitte 2 kilo civarı bir ahtapot yakaladım fotoğrafı henüz elime ulaşmadı benimde ulaşınca paylaşıcam :)

Yenileri eğitmekle yapmış olduğun iyiliğin karşılığını almışın deniz anadan:) Tebrikler...

walras 02-11-2008 11:06

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 56740)

denizler altında 20.000 fersah hesabı kapmışsın canavarı:)

ADNAN 02-11-2008 16:44

Alper, yusuf yusufff haaaa :helal::helal: tebrikler, bu arada antalyada oturan arkadaşlar akdenızi akya sarmış durumda hemen sahile, tebrikler.. sevgi ve saygılarımla....

Taygun KOCABIYIK 02-11-2008 17:16

Alıntı:

walras tafarından gönderildi (Mesaj 56746)
denizler altında 20.000 fersah hesabı kapmışsın canavarı:)

Abi birde video var ki yani yüklesem komedi dalında oskar alır yani elime koluma yapışan ahtapotla (atlantisten gelen dev yaratık :P ) verdiğim mücadele evlere şenlik :D

walras 02-11-2008 21:45

Alıntı:

ADNAN tafarından gönderildi (Mesaj 56752)
Alper, yusuf yusufff haaaa :helal::helal: tebrikler, bu arada antalyada oturan arkadaşlar akdenızi akya sarmış durumda hemen sahile, tebrikler.. sevgi ve saygılarımla....

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 56756)
Abi birde video var ki yani yüklesem komedi dalında oskar alır yani elime koluma yapışan ahtapotla (atlantisten gelen dev yaratık :P ) verdiğim mücadele evlere şenlik :D

adnan abi adreanli halk arasında böyle bilinir:) yusuf adlı arkadaşım var ise özür ama bunu ben icat etmedim:P
taygun videoyu bekliyoruz:D

Saat 14:56.