![]() |
29 ekim 2008 akya
dün sabah güneş doğmak üzere iken at çek için arsuz yolu üzerinde bir kaç değişik yerde denemeler yaptık. tam pes etmek üzere iken attığım mikaya yapışan bir akya ve hemen 1 saniye gibi bir süre sonra bir şapırtı.. inanılmaz bir ağırlık.. misinam kopmasın diye kalamayı gevşettim. bir yandan kaçıtrma korkusu muhteşem bir adrenalin.. kamışı kırmamak için bırakıp misinayı kendim toplamaya başladım.. veee işte göründü... iki adet akya :helal: uzun süren bir savaştan sonra benim oldular. toplam 1.950 gram. çok büyük değiller ama iki tane olması halk arasında "yusuf" olarak bilinen adrenalin hormonumun tavan yapmasına sebep oldular. rahmetlilere teşekkürü borç bilirim :deli:.şimdiye kadar hiç bu kadar heyecanlanmamıştım.. fotoğraflar telefonumda.. usb kablosunu bulur bulmaz paylaşacağım
|
bayramın kutlu olsun alper:) tebrik ediyoruz.bizde arsuzdaydık askeri kampta ama bi numara yoktu.bir iki çupra aldık sadece.at çekte takip bile olmadı.üstelik herşeyi denedim:( gayrı sana takılacam ben:)
|
Alıntı:
ne zaman müsaitsin sayın hocam bilmiyorum ki...kaç defadır arıyacağım diyorum ders varmıdır, bölmeyim diye düşünüyorum valla.. en kısa zamanda gidelim abi.. selamlar.. |
tebrikler.. Daha büyüklerine...
|
Tebrikler Alper abi bende arkadaşları eğitime götürdüm 29 ekimde :) onların balıkları oltadan çıkartmaktan, takım bağlamaktan arta kalan vakitte 2 kilo civarı bir ahtapot yakaladım fotoğrafı henüz elime ulaşmadı benimde ulaşınca paylaşıcam :)
|
Eğitim şart:)
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alper, yusuf yusufff haaaa :helal::helal: tebrikler, bu arada antalyada oturan arkadaşlar akdenızi akya sarmış durumda hemen sahile, tebrikler.. sevgi ve saygılarımla....
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
adnan abi adreanli halk arasında böyle bilinir:) yusuf adlı arkadaşım var ise özür ama bunu ben icat etmedim:P taygun videoyu bekliyoruz:D |
Saat 14:56. |