RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   1 kasım Güzelbahçe 2. liman raporu : ( ENDER ABİYE İTAF OLUNUR :)) (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=5331)

shark1 01-11-2008 19:03

1 kasım Güzelbahçe 2. liman raporu : ( ENDER ABİYE İTAF OLUNUR :))

1 KASIM SABAHI ENDER ABİMİZİN TAVSİYESİ İLE 2. LİMAN GÜZELBAHÇEDEN DENİZE AÇILDIK . İBRAHİM KAPTAN BİZİ YASSICAADA AÇIKLARINA GÖTÜRDÜ VE BURADA DEMİRLEDİK.
İLK BALIĞI ERCAN KARDEŞİMİZ ALDI ARKASINDAN BEN MERCAN ÇEKMEYE BAŞLADIM. GÜNÜN BOMBASI ERCAN KARDEŞİKME GELDİ. ÇİPURA NIN HASINI ALDIK.
TAVSİYE ETTİĞİ İBRAHİM KAPTANIN İLGİSİNDEN ÇOK MEMNUN KALDIK. O NEDENLE ENDER ABİYE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]imageshack.us/img231/sn851261db3.jpg/1/w800.png[/IMG]

Taygun KOCABIYIK 01-11-2008 20:03

Uğur abicim şansın bu aralar açıldı maşallah diyerek dilimi ısırıyorum.
Hayatının her anında bu şansının devam etmesini dilerim.
Tebrikler

shark1 01-11-2008 20:55

sağol kardeşim. valla bu aralar havaların güzelliğine kapılıp denizde alıyorum soluğu.denizde boş çevrmiyor bizi çok şükür

Caner BALIKÇI 01-11-2008 20:57

Süper bir av elinize oltanıza misinaniza sağlık..Tebrikler.

saygılar..

dilki 02-11-2008 21:28

Way way bu ne güzellik üstadım!!!
Eline koluna sağlık!!!Şansın bol olsun hemde bu cumartesi mesela:) Hadi hacım Anladın sen onu:)

kungfucu07 02-11-2008 23:04

Uğur abi balıklar süper.. Tebrikler.. :helal: Bu arada ilk resimde arka tarafa yani denize baktımda bayağı dalgalı gözüküyor.. :confused:

ender 03-11-2008 07:36

Uğur bey iyi bir av yapmışsınız. ben cumartesi açılamadım pazar günü ibrahim abi söyledi
gününüzün güzel geçmesine çok sevindim.inanın oralarda çok avlandım ama böyle balıklar denk gelmedi kısmetiniz açık bütün avlarınız bereketli olsun. İbrahim kaptan sizden çok mennun kalmış. kendide söylemiştir. seçicidir sevdimi de ne isterseniz nereye isterseniz götürür.
Sevgiler Saygılar.

shark1 03-11-2008 08:15

ender abi tekrar teşekkür ederim. sevgiler

muratbaykent 03-11-2008 08:56

Bencede bereketli bir av yapmışsınız.Tebrik ederim Uğur.Site sakinleri içinde bilgi paylaşımının (hemde doğru bilgiler,kandırmaca olmadan.Genelde avcılar mevki-avlak söylerken birşeyleri muhakkak eksik yada yanlış verir:) ) olduğunu görmek beni gerçekten sevindirdi.Bende teşekkür ederim Ender beye.

shark1 03-11-2008 15:39

Alıntı:

kungfucu07 tafarından gönderildi (Mesaj 56771)
Uğur abi balıklar süper.. Tebrikler.. :helal: Bu arada ilk resimde arka tarafa yani denize baktımda bayağı dalgalı gözüküyor.. :confused:

muhammed kardeşim göz aldanması o. tam aksine denizde en ufak kıpırtı yoktu. ama güzel av oldu keyfine diyecek yok yani . sevgiler :)

Saat 15:11.