![]() |
02.11.2008 lidaki raporu
Cumartesi ve pazar hava harikaydı.Bacanak ve ben yine Güzelbahçe civarında yerimizi almıştık.Bizi tatmin eden bir av oldu.Zira artık bir defa daha anladım ki lidakiler gidiyor ve bizde bu hafta onlarla tamamen olmasa da yeni avlaklarda görüşmek üzere vedalaştık.Herkesin haftası iyi geçer umarım.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Evet lidakilerin nereye gittiği belli abi :D
Sizin mideye :D Yahu bunlar gitmiş halleriyse ben ne diyebilirim ki :) Tebrikler |
Muratcım tebrikler, balıklar pırıl pırıl.
daha irileri de rasgele :) |
Alıntı:
|
Murat bey tebrikler çok güzel av yapmışsınız pazar günü ava çıkabildim etrafta bakındım ama doğrusu bu hafta avlakta buluşmayı umuyordum nasip heralde başka bir haftaya.
biz pek umduğumuz gibi av yapamadık o yüzden bu hafta kayda değer bi rapor yok inşallah başka haftalara. Selamlar saygılar |
Alıntı:
|
Murat abi, tebrik ederim ama artık seni aramızda görmek isteriz yani çeşmealtında.
Pzar günü her zaman ki yerimize gittik hatta 50m den çupura çekmenin keyfini anlatamam. Çeşmealtı artık yüzümüzü güldürüyor, senide bekleriz. |
Lidaki ler bunlarsa çupralar nasıl olacak artık:D:D Maşşallah diyelim daha iyilerini bekliyelim saygılarımla.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Saat 15:06. |